Wikan Personal

Controller

Till ett konsultuppdrag söker vi nu en controller för uppdrag hos vår kund strax utanför Skellefteå. Uppdraget ska tillsättas i december och sträcker sig 14 månader framåt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team om fyra controllers där alla ansvarar för ett eget verksamhetsområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter ligger i att stötta och supportera verksamheten rörande resultatuppföljning, nyckeltal, analyser och budgetarbete. Du har även en viktig roll i områdets ledningsgrupp. I tjänsten ingår även viss fakturering, avstämningsarbete och delaktighet i månads- och årsbokslut.

I denna roll arbetar du verksamhetsnära och med god uppbackning av duktiga kollegor inom ekonomi och controlling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet inom ekonomi, gärna redovisning, och som trivs med att samarbeta med andra. Uppgifterna som controller ställer krav på att du är kommunikativ, engagerad i arbetet och duktig på att skapa goda samarbeten internt inom organisationen. Arbetet kräver kunskaper i såväl engelska som svenska skriftligt och muntligt. Goda Excel-kunskaper är meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten ska tillsättas under december månad och urval görs löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor, kontakta gärna Linnéa Engman på Wikan Personal på 070-3917434.

Om Wikan personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Controller