Wikan Personal

CNC-operatör

Om företaget
Vi söker nu en CNC-operatör/programmerare, på såväl svarv som fräs, till ett verkstadsföretag på Österlen. 2-skiftsarbete.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär att utifrån ritningar programmera och övervaka CNC-styrda maskiner. Programmen är Fanuc och Haidenhain. Materialet är mestadels stål och aluminium, men även rostfria material förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har någon form av utbildning inom CNC-programmering och/eller erfarenhet av arbete med styrda maskiner. Goda matematikkunskaper är också ett krav. Traverskort är en stor merit.
Som person är du en engagerad och noggrann verkstadsmänniska som gärna jobbar tillsammans med andra.

Information och kontakt
Tillträde snarast.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan 30/11.

Tjänsten börjar med en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos kundföretaget.

För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Tomelilla

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb CNC-operatör