Wikan Personal

CNC-operatör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en CNC-operatör till ett företag i Osby.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för produktionen av artiklar i en CNC-styrd fleroperationsmaskin. Du kommer köra maskinerna, göra verktygsbyten, grada samt genomföra kvalitetskontroller. 

Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Din bakgrund
För att lyckas i tjänsten krävs att du arbetat som CNC operatör tidigare, gärna flerop samt har god erfarenhet av mätteknik. Du har god datorvana och ett stort teknikintresse.
Det krävs att du är drivande, noggrann och har ett högt kvalitetstänk. 
Det är meriterande om du har truckkort men inget krav. 

Tjänsten är en visstidsanställning med goda chanser till fast anställning direkt hos kunden i framtiden.

Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se 

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Hässleholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb CNC-operatör