Wikan Personal

Charkuteriarbetare till Bastuträsk Charkuteri

Om oss
Charkmästarna från Bastuträsk förvaltar tradition och mathantverk sedan 1894. Med råvaror från lokala gårdar i Västerbotten finner du såväl korvar som köttprodukter till högsta kvalitet. Mat som du kan äta med gott samvete, precis som på bonden Holmlunds tid.

Vi söker nu charkuteriarbetare till Bastuträsk Charkuteri.

Dina arbetsuppgifter
Som charkuteriarbetare kommer du att utföra olika typer av arbetsuppgifter så som att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt övervaka maskiner. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med stort engagemang och därför är det viktigt att du utför dina arbetsuppgifter på ett effektivt och produktivt sätt. 

Arbetet är förlagt måndag-fredag mellan 07.00-16.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god produktkunskap och ett stort intresse för matlagning och närproducerade råvaror. Du får gärna vara händigt lagd och det är viktigt att du har en förståelse kring hur man jobbar med hygien och livsmedelsföreskrifter. Som person är du trygg, ansvarstagande och har en förståelse för kvalité. För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: maj

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2018-04-06

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Charkuteriarbetare till Bastuträsk Charkuteri