Wikan Personal

C-chaufför till Skanska Infraservice

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och består av regionerna bergmaterial, asfalt, betong, rental och infraservice. Region Infraservice är en rikstäckande organisation som främst arbetar med drift och underhåll av vägnätet inom ramen för trafikverkets driftområden; belysningsunderhåll, brounderhåll, trafikanordningsverksamhet samt mark- och anläggningsarbete.

Vi söker nu en c-chaufför till vår verksamhet i Skellefteå inför den kommande anläggningssäsongen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som chaufför på anläggningssidan med tillhörande lastning och lossning. 
Körningarna sker i Skellefteå med omnejd och tjänsten är förlagd på dagtid, måndag - fredag.

Din bakgrund
Vi söker dig som har C-körkort. Är du utbildad inom säkerhet på väg och har erfarenhet av anläggningsarbeten så är det meriterande. Som person är du noggrann, engagerad och flexibel. Det är viktigt att du har en vilja att arbeta med kroppen eftersom en del ut av arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande. För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse. 

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstid

Sista ansökningsdag: 2018-05-27

Tillträde: Omgående

För information: Joakim Högdahl, 0910-770985

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb C-chaufför till Skanska Infraservice