Wikan Personal

Byggresurs

Om oss
Repipe Sverige AB erbjuder flera olika reliningmetoder och arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker.
Kompetensen är hög hos våra anställda som kontinuerligt utbildas inom de material vi använder vid relining.
Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF, Alla underhållsarbeten dokumenteras enligt deras godkända kvalitetsprogram. Vi utför egenkontroller på alla utförda arbeten.
Repipe ingår i Spolargruppen Holding AB som tillhandahåller fullservice inom avloppsarbeten med huvudkontor i Kristianstad.

Vi förstärker nu vår organisation i Skåne och söker en byggresurs för arbete runt om i hela länet med utgång från Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att bila, mura, gjuta, putsa och armera på olika projekt runt om i Skåne. Tjänsten är en resurs som förbereder och slutställer arbetsplatserna vid de olika reliningsprojekten. 

Arbetstiden är 7-16 på plats.

Din bakgrund
Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter som ovan och har god fysik. Du är driven och trivs med att ta ansvar samt har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift.
B-körkort är ett krav. 

Tjänsten är en rekrytering direkt till Repipe. 

Ansökningar till tjänsten görs endast på Wikans hemsida senast 1/4. 

Urval behandlas löpande så ansök direkt!

Vid frågor angående tjänsten kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507 

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Kristianstad

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Byggresurs