Wikan Personal

Butikssäljare/lagerarbetare

Om företaget
Lindab Sverige AB
Lindabs försäljning i Sverige sker via vår försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Grevie och försäljningsfilialer på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 250 anställda och en omsättning på ca 1 850 MSEK.

Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.
Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 32 länder och omsatte 8 242 MSEK år 2017. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på www.lindab.com


Vi söker nu en butiksäljare/lagerarbetare till vår verksamhet i Ronneby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med kundservice i butik- och lagermiljö. Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och arbeta aktivt med att sälja våra produkter till plåt- och ventilationsentreprenörer. Din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna som besöker vår butik. Du kommer även att arbeta med lastning och lossning av ankommande och avgående gods samt packning av beställningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi vill att du som söker har erfarenhet av kundbemötande och service gärna inom byggbranschen. Du har också tidigare erfarenhet av lagerarbete, det vill säga plock, lastning och lossning. Behörighet för motvikstruck är ett krav för denna tjänst, liksom B-körkort. 

Vi tror att du som söker har en gedigen teknisk förståelse och besitter en hög social kompetens. Som person är du driven, flexibel, ordningsam och engagerad. Tjänsten kan bitvis vara fysiskt krävande och du får inte vara rädd för att hugga i. Du har en god datorvana och får gärna ha arbetat i ett större affärssystem/lagersystem tidigare.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid, förlagd till dagtid kl. 07-16 måndag - fredag. Placeringsort är Ronneby.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag! Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 6 januari.

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Sara Kvist på 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Ronneby . Publicerat : 7 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Butikssäljare/lagerarbetare