Wikan Personal

Anläggare trädgård

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker Wikan Personal en händig person inom anläggningsarbete till ett företag med arbeten förlagda i sydöstra Skåne. Arbetstid dagtid.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär det mesta inom trädgårdsanläggning; grävning, plattsättning, plantering mm.

Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare jobbat med anläggnings- och trädgårdsarbete. Trädgårdsmaskiner är inte främmande för dig. Du är van vid att hugga i och att jobba självständigt. Hjullastarkort är meriterande.
Som person är du pålitlig, noggrann och gillar att jobba utomhus. Det krävs att du är en social och serviceinriktad person då man träffar på många kunder i arbetet, varav flera är privatpersoner. 

Tillträde under våren.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Tomelilla

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Anläggare trädgård