Wikan Personal

Administratör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker för kunds räkning en administratör på 75% till ett företag i Bromölla!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som administratör består av daglig fakturahantering och orderadministrering. Arbetet kan även innebära övriga administrativa arbetsuppgifter inom ekonomi och order.

Din bakgrund
Du som söker har tidigare arbetat med fakturor och orderadministration. Utbildning i ekonomi på gymnasienivå är ett krav alternativt motsvarande kompetens i form av arbetslivserfarenhet.

Du skall ha god datorvana och van användare av Office programmen samt affärssystem. Du ska kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är driven, flexibel och positiv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs! I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och en god samarbetare.

Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Tillsättning sker snarast. Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2018-06-22.

Har du några frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-5906512.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Bromölla

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Administratör