We Effect

Handläggare

We Effect söker nu en handläggare till enheten för resursmobilisering på vårt huvudkontor i Stockholm.

Som handläggare ansvarar du för att stärka och utveckla kollegors kapacitet i att utveckla och bibehålla goda relationer med biståndsgivare i syfte att öka och bredda vår finansiering. I arbetet ingår bland annat att coacha, ge råd till kollegor och att utveckla våra interna system och rutiner. Du sköter bevakningen av våra prioriterade givare, projektleder och kvalitetssäkrar ansökningar och ansökningsprocesser. I arbetet ingår även omvärldsbevakning och att representera organisationen i nätverk och forum rörande resursmobilisering. Du bidrar till att utveckla och effektivera vårt arbete genom att regelbundet sammanställa lärdomar och erfarenheter. Du ansvarar för kontakten med Radiohjälpen och PostkodLotteriet.

Om dig

Vi söker dig med högskoleutbildning inom relevant område.

Du har flera års erfarenhet av internationellt utvecklingssamarbete, gärna från något utav We Effect verksamhetsländer.  Du har även flera års erfarenhet av att skapa och utveckla relationer med biståndsgivare samt utveckla system och rutiner för detta. Du är skicklig på att utveckla projekt och skriva ansökningar till multi- och bilaterala biståndsgivare. Du är väl förtrogen med EU:s regelverk och finansieringsinstrument. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda. Kunskaper i spanska är en fördel.

Du är driven, noggrann och problemlösande. Att du dessutom är serviceinriktad och har ett stort intresse av att coacha kollegor i olika delar av världen mot vårt gemensamma mål ser vi som en självklarhet.

Du delar vår vision om en rättvis värld fri från fattigdom, både i ord och i handling.

We Effect eftersträvar mångfald i organisationen.

Anställningsform

Tjänsten är ett vikariat på minst 12 månader. Arbetstiden är heltid. Tillträde i maj eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev senast den 27 mars 2018. Intervjuer sker löpande. Skicka ansökan till hr@weeffect.se.

Information om tjänsten och rekryteringsprocessen

För mer upplysningar om tjänsten, kontakta enhetschef, Maria Taddesse, på maria.taddesse@weeffect.se 08-120 372 37.

Facklig företrädare

Facklig företrädare Maja Norell, Unionen, maja.norell@weeffect.se 08-120 371 41. 

 

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Övrigt


Senaste jobben från We Effect

Alla jobb hos We Effect

Liknande jobb Handläggare