Von Feilitzen

Peab AB söker en bolagsjurist med placering i Solna

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.  Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.   

Peab AB söker en bolagsjurist med placering i Solna.

Peabs juristavdelning, som ansvarar för juriststöd i affärsverksamheten, består av 12 jurister varav 10 stycken i Sverige. Juristerna är placerade vid våra kontor i Malmö, Förslöv, Göteborg och Solna. Behovet av juriststöd ökar, varför vi söker efter ytterligare en kollega som har ca 5 – 10 års erfarenhet från domstol, advokatbyrå och/eller företag. Placeringsort är Solna.

Vi erbjuder en tjänst där du får möjlighet att arbeta nära våra affärer och projekt från anbudsstart till slutligt färdigställande. Du kommer som jurist på Peab medverka i anbudsarbete, avtalsförhandlingar, upprätta, tolka och tillämpa avtal samt, inte minst, löpande lämna råd till ansvariga i våra projekt. I mån av tid medverkar du som ombud vid processer. Du kommer att tilldelas egna ansvarsområden som består av bolag eller regioner inom vår verksamhet. De vanligast förekommande rättsområdena är entreprenad-, avtals- och skadeståndsrätt samt offentlig upphandling. Erfarenhet av entreprenadrätt är en merit, men inget krav. En viktig del i juristrollen är att hålla internutbildningar.

Du är utåtriktad, gillar att arbeta självständigt, har hög integritet och är pragmatisk i ditt arbetssätt. Du kommer rapportera till chefsjuristen samt arbeta nära övriga bolagsjurister och övriga verksamhetsfunktioner. 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg till:
www.vonfeilitzen.se. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 oktober 2019. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Peab AB söker en bolagsjurist med placering i Solna