Von Feilitzen

Fondia söker Senior jurist till Malmö

Tycker du som vi att det perfekta jobbet både ska vara spännande och utvecklande och tillåta balans i livet? Då har du kommit rätt, hos Fondia kan du både äta kakan och ha den kvar.

 

Fondia söker nu en affärsjurist med brinnande intresse för både juridik och entreprenörskap som vill vara med och bygga vårt nystartade Malmö-kontor!

 

Fondia är med våra mer än 110 jurister en av Nordens största affärsjuridiska aktörer och en föregångare inom affärsjuridiska tjänster. Vår passion och affärsidé är att förnya juristbranschen för att möta den moderna kundens behov. Vi är stolta över att ha vunnit priser för vårt innovativa erbjudande till marknaden och att vi har väldigt hög kundnöjdhet, men hos oss står inte bara kunderna i centrum. Vi är också stolta över att ha skapat en exceptionell arbetsplats för våra anställda där det inte är tomma ord att höga ambitioner kan gå hand i hand med balans i livet och trivsel.

 

Fondia växer med nya spännande kunder och vi söker nu fler affärsinriktade jurister som vill bli en del av oss. Vi har etablerat oss i Malmö där vi är på tillväxtresa och söker nu en driven, kundfokuserad och erfaren affärsjurist som vill följa med oss på resan. En resa där vi inte bara utmanar varandra och oss själva men också juristbranschen.

 

Som jurist på Fondia är du inte bara kundens juridiska bollplank och problemlösare, du är också deras främsta kontaktyta gentemot oss. Det är därför viktigt att du känner dig lika bekväm i att delta i förhandlingar eller dyka ner i komplicerade utredningar som att utveckla vår affär och ansvara för kundrelationer. Fondia erbjuder affärsjuridiska tjänster på ett nytt sätt, och vårt unika erbjudande Legal Department as a Service innebär att du jobbar nära våra företagskunder tillsammans med ett skräddarsydda team av kollegor. Naturligtvis med digitala tjänster som hjälpmedel och transparens, kvalitet och kontinuitet som ledord. Vårt kunderbjudande är unikt i branschen, och våra nöjda kunder och medarbetare är beviset på att vi är rätt!

 

 

Vem är du?

• Vi tror att du har 5-7 års erfarenhet av att arbeta med affärsjuridik och gärna specifikt inom allmän bolags- och kommersiell avtalsrätt, alternativt M&A och transaktioner. Det är extra meriterande om du dessutom har gjort det i rollen som bolagsjurist. Om du har mer erfarenhet än så är det bra, om du har lite mindre, men ändå känner att du är rätt för Fondia, tveka inte!

• Att ha egen kundkontakt och att driva ärenden självständigt är något som driver dig och ger dig energi. Vi tror att du är en nyfiken person som ser möjligheter och att ditt hjärta slår lite extra lyckligt inför möjligheten att få vara med på vår tillväxtresa i Malmö.

• Vi tror att du är en proaktiv självgående jurist, som är kapabel och intresserad av att hantera och ta ledning i uppdrag, med stöd av dina kollegor.

• Du kommer att trivas med att arbeta på Fondia om du är lösningsorienterad och en riktig lagspelare som är angelägen om att ständigt sträva efter smartare lösningar.

• Vår arbetsmiljö kräver utmärkta kunskaper på svenska och engelska.

 

Vad kan Fondia erbjuda dig?

• Vår värdefulla kultur, starka värderingar och "no ass-hole policy” som gör att det är fantastiskt att komma till jobbet även på måndag morgon.

• Den unika affärsmodellen och digitala verktyg som gör dig till en föregångare inom det juridiska området.

• Vi är en platt organisation där samarbete går före konkurrens. 

• Frihet och ansvar: Vi värnar om vår platta icke-hierarkiska organisation och ställer höga krav på vårt arbete.

• Vår alldeles unika tidsbank som möjliggör fullständig balans i arbetslivet.

• Vårt flexibla arbetssätt: du bestämmer när och var du arbetar.

 

 

Ansökan och kontakt

Om du tycker att tjänsten är intressant, välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners AB. Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt, senast den 12 december 2021 till www.vonfeilitzen.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen på telefon 073-540 57 07.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 24 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Fondia söker Senior jurist till Malmö