Von Feilitzen

Fondia söker senior jurist

Fondia är med våra mer än 110 jurister en av Nordens största affärsjuridiska aktörer och en föregångare inom affärsjuridiska tjänster. Vår passion och affärsidé är att förnya juristbranschen för att möta den moderna kundens behov. Vi är stolta över att ha vunnit priser för vårt innovativa erbjudande till marknaden och att vi har väldigt hög kundnöjdhet, men hos oss står inte bara kunderna i centrum. Vi är stolta över att ha skapat en exceptionell arbetsplats för våra anställda där det inte är tomma ord att höga ambitioner kan gå hand i hand med balans i livet och trivsel.

 

Fondia växer med nya spännande kunder och vi söker nu fler affärsinriktade jurister som vill bli en del av oss. Som jurist på Fondia är du inte bara kundens juridiska bollplank och problemlösare, du är också deras främsta kontaktyta gentemot oss. Det är därför viktigt att du känner dig lika bekväm i att delta i förhandlingar eller dyka ner i komplicerade utredningar som att utveckla vår affär och ansvara för kundrelationer. 

 

 

Senior jurist inom bla. avtalsrätt

Vi tror att du har minst sju års erfarenhet av att arbeta med affärsjuridik och gärna specifikt kommersiella avtal, avtalsförhandlingar och IP-relaterade frågor. Det är extra meriterande om du dessutom har gjort det i rollen som bolagsjurist. Att ha egen kundkontakt och att driva ärenden självständigt är något som driver dig och ger dig energi. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av att hantera projekt, att arbeta i eller mot tjänstesektorn och IT/ Tech-företag. Vi tror att du har ett intresse för införsäljning av uppdrag då detta är en del av varje jurists arbete. 

 

Om du har mer erfarenhet än så är det bra, om du har lite mindre, men ändå känner att du är rätt för Fondia, tveka inte! Vi tror att du är en proaktiv självgående jurist, som är kapabel och intresserad av att hantera och ta ledning i uppdrag, med stöd av dina kollegor. Du kommer att trivas med att arbeta på Fondia om du är lösningsorienterad och en riktig lagspelare som är angelägen om att ständigt sträva efter smartare lösningar. Vår arbetsmiljö kräver utmärkta kunskaper på svenska och engelska.

 

Du kan välja om du vill vara placerad på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

 

Vi erbjuder dig

• Vår värdefulla kultur, starka värderingar och "no ass-hole policy” som gör att det är fantastiskt att komma till jobbet även på måndag morgon

• Den unika affärsmodellen och de senaste digitala verktygen som gör dig till en föregångare inom det juridiska området

• Frihet och ansvar: Vi värnar om vår platta icke-hierarkiska organisation och ställer höga krav på vårt arbete

• Vår tidsbank och flexibla arbetssätt innebär att det finns en bra balans mellan arbete och privatliv: du bestämmer när och var du arbetar 

 

Om du är intresserad, vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev till www.vonfeilitzen.se. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen& Partners. Vi kommer att gå igenom ansökningar kontinuerligt även om tidsfristen är 31 januari 2021. Om du har några frågor kring tjänsten, kontakta Rosita von Feilitzen på 073-540 57 07.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 21 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Fondia söker senior jurist