Von Feilitzen

Bolagsjurist med gedigen entreprenadjuridisk kunskap till Infranord

Om Infranord 
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.   


Din kommande roll

Som bolagsjurist vid koncernjuridik kommer du att bli en viktig del av ett litet dynamiskt team inom en framtidsbransch. Du kommer att biträda chefsjuristen inom samtliga juridiska discipliner såsom entreprenadrätt, allmän avtalsrätt, upphandlingsrätt, tvistlösning och bolagsrätt, men även arbeta med affärsetik. Utöver löpande rådgivning kommer du delta i anbudsarbete och leda utbildningsinsatser. Du kommer att arbeta självständigt och mycket nära verksamheten och våra projekt samt nära koncernledningen. Du kommer även att arbeta i ärenden där externa advokater utför arbete för koncernens räkning. I rollen möter du spännande utmaningar och får på ett direkt och kommersiellt sätt bidra till verksamhetens uppsatta mål. 

Tjänsten är företrädesvis placerad i Solna, på Infranords huvudkontor. Resor inom Norden förekommer i tjänsten. Du rapporterar till chefsjuristen och blir en del av koncernjuridik, som f.n. består av två personer; chefsjuristen och en kontraktsspecialist. 


Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en juris kandidatexamen och 4-7 års erfarenhet från advokatbyrå, bolag eller motsvarande. Vi ser notarietjänstgöring som meriterande. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en spännande och hållbar bransch där arbetsuppgifterna spänner över de flesta rättsområden. Du har därför lätt att lära och ett intresse för att arbeta med olika typer av juridiska frågor men framförallt är kunskaper i entreprenadrätt men även i upphandlingsrätt, bolagsrätt och avtalsrätt samt god kännedom om standardavtal av vikt för tjänsten.


Om dig
 
Arbetet kräver att du är analytisk, affärsorienterad, pragmatisk och beslutsför samt har en stark drivkraft och förmåga att självständigt planera ditt eget arbete och prioritera mellan arbetsuppgifterna. Du bör ha ett sinne för att systematiskt och strukturerat driva frågor framåt, med den noggrannhet som krävs för bästa resultat. Som person är du utåtriktad, förtroendeingivande och du tycker om att ge råd och stöd till olika delar och nivåer av organisationen. Du är prestigelös och engagerad och hjälper till när dina kollegor behöver assistans. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 


Infranord erbjuder

Infranord erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och betyg och intyg av relevans till;
www.vonfeilitzen.se så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen på 073-540 57 07, som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Som ett kvalitativt led i Infranords rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon.  Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden.Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 6 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Bolagsjurist med gedigen entreprenadjuridisk kunskap till Infranord