Von Feilitzen

Compliance ansvarig till Systembolaget

Systembolaget förstärker!

Till vårt huvudkontor vid Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en compliance ansvarig.

Om oss
 
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att skapa förutsättningar för nöjda kunder – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Läs mer på www.systembolaget.se. 
 
Compliance ansvarig
 
Rollen

Vi söker en Compliance ansvarig som kommer att ansvara för Systembolagets arbete med att proaktivt och systematiskt arbeta för att säkerställa regelefterlevnad inom rättsområden relevanta för Systembolaget. I arbetet ingår såväl att identifiera och värdera risker, skapa interna riktlinjer och utveckla struktur och processer för regelefterlevnad inom organisationen, som att implementera och utbilda organisationen, vilket innebär att du bör vara pedagogisk och van att driva projekt. Omvärldsbevakning på de områden som berör Systembolagets verksamhet ingår också i tjänsten. Vidare kommer du att bistå organisationen med råd och stöd i frågor relaterade till regelefterlevnad. Rättsområden som är viktiga är EU- och konkurrensrätt, anti-korruption och GDPR, men även frågor kring t.ex. marknadsföring är betydelsefulla.

För oss är det viktigt att du vill vara med och arbeta mot de hållbarhetsmål som Systembolaget har för såväl vår egen verksamhet som för hela vår leverantörskedja, från jord till bord.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift är viktigt eftersom vi arbetar på båda språken.

Tjänsten kommer att rapportera till direktören för Bolag och Samhälle.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att skapa goda relationer, både internt och externt, och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Vi söker därför en person som efter sin jur kand examen har minst fem års erfarenhet från juridiskt arbete med en bred kunskap och fördjupning inom affärsjuridik. Som person är du drivande, nyfiken och har hög integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete relaterat till compliance från liknande verksamhet. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

 
Om din utveckling hos oss
 
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
 
Kontakt
 
Systembolaget är en arbetsplats som erbjuder eget ansvarstagande, utveckling och arbetsglädje. Våra värderingar är omtänksam, kunnig och inspirerande. Värderingar som vägleder oss i hur vi möter varandra och i hur vi utvecklar vår verksamhet. Delar du vår vision och vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen hos von Feilitzen & Partners på telefon 073-540 57 07.
 
Ansökan
 
Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. 
 

 Ansök nu

___________________________________________________________________________

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Compliance ansvarig till Systembolaget