Von Feilitzen

Bolagsjurist till internationellt bolag med placering i centrala Stockholm

För kunds räkning söker vi en bolagsjurist med 3-5 års erfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. 

Kunden behöver förstärka sin juristavdelning med ytterligare en bolagsjurist med placering på kontoret i centrala Stockholm. 

Vi söker därför en person som efter avlagd jur. kand. med mycket goda studieresultat har 3-5 års erfarenhet från affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag. Eftersom tjänsten spänner över ett stort antal rättsområden, så som kommersiell avtalsrätt, marknadsrätt, immaterialrätt, EU- och konkurrensrätt samt bolagsrätt, behöver du vara van vid att arbeta självständigt liksom att lämna råd och service till organisationen. Du kommer att arbeta med olika delar av bolaget och ha ett stort antal interna klienter och ärenden på gång samtidigt.

Att arbeta proaktivt med att utbilda, implementera, följa upp och utveckla verksamheten ingår även i tjänsten. Arbetet bedrivs ofta i projekt där bolagsjuristerna i stor utsträckning deltar och bidrar med sin kompetens till affärsverksamheten. Ett intresse för marknadsrättsliga frågor är meriterande. 

Självklart kommer du att skriva, granska och förhandla avtal vilket förutsätter att dina kunskaper i svenska och engelska är utmärkta i tal såväl som skrift. Koncernspråket är engelska. 

Som person är du självständig, strategisk och tycker om att ge service. Integritet och flexibilitet är också mycket viktiga egenskaper. Du är van vid och tycker om att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt och kan prioritera.

Du kommer att rapportera till Senior Legal Counsel för Sverige och Norge. 

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och betyg samt intyg till; 
www.vonfeilitzen.se snarast. Om du har frågor kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen på 073-5405707. Urval sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.


 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Bolagsjurist till internationellt bolag med placering i centrala Stockholm