Von Feilitzen

Bolagsjurist till Blocket

Vi söker en bolagsjurist. Vill du bli min kollega?

Hej! Jag heter Therese och är bolagsjurist på Blocket. Jag söker nu förstärkning till mitt team och letar efter dig som är jurist och har ca 2-4 års erfarenhet.

Som jurist stöttar du alla avdelningar på Blocket. Det innebär att du arbetar brett med alla möjliga frågor och är insatt i det mesta som händer på Blocket. Du jobbar lösningsorienterat och är mån om att ge service till verksamheten. Dina arbetsuppgifter kan omfatta alltifrån att skriva nya villkor för våra användare, granska och förhandla avtal med kunder och leverantörer till att ta hand om avtalsregister, styrelseprotokoll och annan bolagsformalia. Rättsområden som är viktiga är kommersiell avtalsrätt, konsumenträtt, dataskyddsregler (GDPR) och immaterialrätt.

Vi tror att du:

  • Har erfarenhet av att jobba på bolag, advokatbyrå eller domstol
  • Är driven och prestigelös
  • Är noggrann och samtidigt intresserad av att hantera frågor på ett pragmatiskt sätt
  • Har ett genuint intresse av att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter
  • Har lätt för att kommunicera med ett lättbegripligt, men ändå korrekt språk, både på svenska och engelska

Vad vi erbjuder

På Blocket lägger vi stor vikt vid att det ska vara kul och utvecklande att gå till jobbet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som är i ständig utveckling och som är full av duktiga kollegor.

Vi är stolta över vårt arbete med att öka begagnathandel i Sverige och därmed bidra positivt till vår miljö. Vi erbjuder även en central arbetsplats och fina förmåner. Vi satsar på våra medarbetare och ger dig fina förmåner med bl.a. sjukvårdsförsäkring, gymkort och massage.

Blocket ingår i Schibsted, en mediekoncern med verksamhet i 22 länder. Det innebär att det finns goda karriärmöjligheter, både i Sverige och utomlands. På Blocket har vi också ett omfattande samarbete med övriga bolag och kollegor inom Schibsted.

Vem är jag som chef?

Jag är idag Blockets enda bolagsjurist. I takt med att Blockets verksamhet har vuxit har även mina arbetsuppgifter blivit fler. Därför behöver jag förstärkning. Som din chef ser jag det som min uppgift att skapa förutsättningar för dig att arbeta utan hinder. Mitt mål är att du ska kunna vara så självgående och oberoende som möjligt och känna trygghet i att jag finns där och stöttar.

Jag hoppas att du tycker tjänsten låter spännande!

Vill du läsa mer om Blocket och oss som jobbar här kan du göra det på www.blocket.se/career.

I denna rekrytering samarbetar vi med Rosita på von Feilitzen & Partners, så skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till rosita@vonfeilitzen.se. Om du har frågor går det bra att ringa Rosita på 073-540 57 07 eller maila. Vi vill att du ansöker snarast och senast den 1 juni 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Jag ser fram emot att läsa din ansökan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Bolagsjurist till Blocket