Von Feilitzen

Biträdande jurister till MAQS kontor i Malmö

Vill du bli vår nya kollega?

Vi söker biträdande jurister med 3-4 års erfarenhet av transaktioner till vårt kontor i Malmö.

 

 

VI ÄR MAQS

På MAQS drivs vi av att skapa nytta och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och vi tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

 

Hos oss blir du en viktig spelare för hela lagets framgång och du kommer inkluderas i såväl arbetet på byrån som i kunduppdragen. 

 

 

VI SÖKER 

Vi söker dig som har 3-4 års erfarenhet av arbete på affärsjuridisk advokatbyrå eller annan relevant arbetslivserfarenhet.

 

Som biträdande jurist i vårt team kommer du att i huvudsak arbeta med transaktioner inom privat M&A och fastighetstransaktioner men även med bolagsrätt och kommersiella avtal. Har du erfarenhet av något ytterligare område kan det vara meriterande.

 

Med kundens bästa för ögonen håller du högsta kvalitet i allt du gör även när tempot är högt. För att du ska trivas hos oss är det också viktigt att du delar vårt brinnande intresse för affärer och ser möjligheten att träffa kunder och lära känna deras verksamhet som något roligt och energigivande. Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper vi värdesätter högt, men det är minst lika viktigt att vara en bra arbetskamrat och stå bakom våra värderingar. Vi värdesätter god samarbets- och kommunikationsförmåga samt social kompetens.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen och Partners som extern rekryterare. 

 

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och ansökan sker via www.vonfeilitzen.se. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07. Intervjuer kommer att göras löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Biträdande jurister till MAQS kontor i Malmö