Von Feilitzen

Biträdande jurist till Advokatbolaget sjutton34 med placering i Örebro

Advokatbolaget sjutton34 är en affärsjuridisk byrå med kontor i Örebro och Karlstad. Ambitionen är att sänka tröskeln för den som behöver juridisk rådgivning inom sjutton 34:s kompetensområden genom att leverera effektiva och kreativa lösningar. Sjutton34 har som ambition att växa och till kontoret i centrala Örebro söker vi nu en ny kollega som vill vara med på resan!

 

 

Biträdande jurist till Advokatbolaget sjutton34 med placering i Örebro

Vårt kontor i Örebro växer och nu söker vi ytterligare en biträdande jurist med två-fyra års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag. Du kan även ha arbetat som jurist på bank eller försäkringsbolag. Vi söker dig som har arbetat med kommersiella avtal, transaktioner, fastighetsrätt, arbetsrätt eller obeståndsjuridik. Du kommer att få arbeta brett inom affärsjuridik med möjlighet till specialisering inom något eller några rättsområden.

 

I rollen som biträdande jurist hos oss kommer du tillsammans med mer erfarna kollegor att få upprätta, granska och förhandla olika typer av avtal samt att ge rådgivning till våra klienter.

 

Eftersom vi sätter stor vikt vid kulturen på vår arbetsplats är det viktigt med kompetens, kvalitet och person. Det är därför viktigt att du är prestigelös, engagerad och en god lagspelare. Att du är ansvarstagande och vill göra ditt bästa är också viktigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

 

Din ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners AB. Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt, senast den 12 december 2021 till www.vonfeilitzen.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen på telefon 073-540 57 07.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 23 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Von Feilitzen

Alla jobb hos Von Feilitzen

Liknande jobb Biträdande jurist till Advokatbolaget sjutton34 med placering i Örebro