Volkswagen Finans Sverige

Bolagsjurist till Volkswagen Finans Sverige

Bolagsjurist till Volkswagen Finans Sverige

 

Vill du arbeta med tvistelösning i en global koncern och med goda utvecklingsmöjligheter?

 

Volkswagen Finans Sverige AB är en av Sveriges största aktörer inom bilfinansieringsbranschen med närmare 250 anställda. I samarbete med Volkswagen Group Sverige ABs återförsäljarnät erbjuder vi en rad intressanta och förmånliga finansieringsalternativ, exempelvis billån och leasing för konsument och företag.

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Som anställd hos oss kan vi utöver ett varierande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter erbjuda dig ett antal generösa anställningsförmåner som exempelvis  prestationsbonus, personalbil och friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats genomsyras av våra värderingar Tillit, Entusiasm, Ansvar, Mod och Kundfokus varpå vi söker dig som delar dessa. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning i olika åldrar hos våra anställda oavsett befattning eller nivå.

 

Vi sitter i fina och ljusa lokaler på vårt huvudkontor i Södertälje. Ta chansen och arbeta tillsammans med oss!

 

 

En spännande tjänst som bolagsjurist

Som bolagsjurist kommer du vara en del av Volkswagen Finans juristavdelning och fungera som ett stöd till dem som arbetar med Kredituppföljning och Remarketing, när det gäller hantering av tvistiga ärenden. Rollen innebär kontakt med såväl kunder som med återförsäljare och försäkringsbolag.

 

Du kommer också att representera Volkswagen Finans i domstol samt i utomrättsliga förhandlingar.

 

Genom dina insikter från handläggningen av de tvistiga ärendena samt dina juridiska kunskaper i övrigt förväntas du komma med relevant återkoppling till vår produktavdelning som kan ligga till grund för eventuella revideringar av allmänna villkor samt för att ytterligare utveckla dessa.   

 

För rätt person finns vidare möjlighet att på sikt bredda rollen till att omfatta ytterligare ansvarsområden.

 

 

Om dig

Vi söker dig som har jur. kand. examen och minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Du är tingsmeriterad eller har på annat sätt erhållit mycket goda processrättsliga erfarenheter och kunskaper. Har du tidigare erfarenhet från bilfinans- eller försäkringsbolag och skadehantering är detta mycket meriterande.

 

Du är som person självständig, flexibel samt initiativtagande och besitter en hög problemlösande analysförmåga, vilket medför att du kan hitta nya vägar och i t.ex. en tvist eller rättegång snabbt se möjligheter och lösningar. Vidare har du god kommunikativ förmåga, är affärsmässigt samt har lätt för att samarbeta.

 

Du arbetar obehindrat på såväl svenska som engelska.

 

 

Mer om Volkswagen

Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 37 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av 227 000 finansavtal, 180 000 serviceavtal och över 212 000 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka närmare 250 anställda växer för varje år. Under det gemensamma varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, försäkring genom IF Skadeförsäkring AB och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. Globalt hanterar VolkswagenFinancial Services cirka 20,3 miljoner kontrakt, har 16 267 medarbetare och 207,6 miljarder euro i totala tillgångar.

 

 

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

 

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 Bildresultat för sharp recruitment

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 30 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Volkswagen Finans Sverige

Alla jobb hos Volkswagen Finans Sverige

Liknande jobb Bolagsjurist till Volkswagen Finans Sverige