Verahill

Verahill söker passionerad processchef

Verahill är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vårt befintliga utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften, men vi breddar oss systematiskt inom de rättsområden där våra kunder efterfrågar vår hjälp och är just nu i startgroparna inför att bygga upp en processgrupp med gedigen kompetens inom såväl familjerättsliga tvister som andra rättsområden där privatpersoner behöver vår hjälp.

Vi letar efter en passionerad processchef med gedigen erfarenhet av familjerätt, gärna från såväl ombudsrollen som domarrollen. Du ska leda vår satsning på att bredda vårt tjänsteutbud till att omfatta tvister gällande vårdnad, boende och umgänge, arv och bodelningar, fel i fastighet respektive bostadsrätt, konsumenträtt, hyresrätt, fordringsrätt etc.

Du kommer att rapportera direkt till COO. Vi ser gärna att du utgår från Stockholm men råkar du vara bosatt någon annanstans i landet så kan det passa ändå – let’s talk!

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider. Beslutsvägarna är korta och för den som hoppar på resan förväntas ett stort engagemang och vilja att påverka utvecklingen av företaget.

Ansökan
Du ansöker
 genom att fylla i ansökningsformuläret, bifoga CV och personligt brev. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-11-15. Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig!
Petra Segerdahl, COO/Affärsområdeschef
petra.segerdahl@verahill.se
Tel. 070-5614257


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från Verahill

Alla jobb hos Verahill

Liknande jobb Verahill söker passionerad processchef