Veidekke Sverige

Mark- och anläggningsarbetare till Umeå/Västerbotten

Arbetsuppgifter 
Som mark- och anläggningsarbetare i Veidekke kommer du att arbeta nära kollegor i projekt där du tack vare ett involverande arbetssätt kommer att vara högst delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer ett innefatta det mesta inom mark och anläggning med allt från rörläggning till finplanering.

Kvalifikationer 
Vi söker dig med erfarenhet av mark- och anläggningarbete som trivs att arbeta både i team och självständigt. Vi ser gärna att du är van att arbeta med tvåfalls laser och har en god förmåga att planera samt läsa ritningar. Att du har yrkesbevis, gärna för rörläggning, B-körkort och har utbildningar för att genomföra arbete med stumsvetsning och/eller elektrosvets är meriterande. 

Vi ser gärna att du som söker har en bred yrkeskunskap inom arbetsområdet och är van att arbeta i lag. Kanske har du haft eget företag inom yrket tidigare. Erfarenheter som lagbas ser vi som positivt.

Personliga egenskaper 
Till denna tjänst söker vi en ansvarstagande person som tycker om att samarbeta med andra och arbeta i team, du är en god kommunikatör med bra ledaregenskaper som är engagerad och gärna delar med sig av sina erfarenheter för att utveckla andra. För oss är det viktigt att du lägger stor vikt vid att arbeta säkert samt delar Veidekkes värderingar och vill ha roligt på jobbet

Vi erbjuder 
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda. 
Vi går kontinuerligt igenom ansökningarna, varmt välkommen in med din!

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi tror att människor kan åstadkomma mer genom samarbete. 
Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 24,5 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1500 anställda och en omsättning på ca 7,3 miljarder SEK (2015).

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Umeå, Västerbotten . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Veidekke Sverige

Alla jobb hos Veidekke Sverige

Liknande jobb Mark- och anläggningsarbetare till Umeå/Västerbotten