Veidekke Sverige

Kalkylingenjör med Digitala krafter

Tillsammans med vår VDC-utvecklare, kommer du ta fram och utveckla vårt arbetssätt, där din nyfikenhet och kompetens kan hjälpa oss bli ännu vassare på exempelvis modeller och visualisering inom kalkylarbetet. Tillsammans med kalkylchefen utgör du en viktig roll i tidiga skeden av projekten och under hela kalkylprocessen. Då övervägande delen av våra projekt bedrivs i samverkan kommer du även att delta i projekterings- och produktionsfasen. Du medverkar vid anbudsgenomgångar och jobbar aktivt med att söka alternativa och effektiva utförandemetoder.

Vi söker dig som tycker att involvering är nyckeln till framgång! Att jobba med digitala verktyg gör dig entusiastisk och känns lika naturligt och spännande som viljan att tillsammans utveckla och utvecklas. Bokstaven D är en favorit där du gärna sätter 3,4 eller 5 framför. Arbetet kräver att du är noggrann och analytisk samt van att arbeta mot tydliga mål och deadlines.

Du bör även ha; 

• En ingenjörsutbildning, BIM inriktning är en fördel 
• Tidigare erfarenhet av kalkylarbete 
• Några års erfarenhet från produktionen

Vi erbjuder 
Ett roligt arbete med stor potential att utvecklas och växa då du kommer stöta på en variation av arbetsuppgifter med olika typer av utmaningar. Ett värderingsstyrt företag, vilket innebär frihet under ansvar med Veidekkes värderingar profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende som kompass. Möjlighet att bli delägare i Veidekke till rabatterat pris. Fantastiska kollegor! 

Vår strategi för att nå våra mål stavas INVOLVERING där alla bidrar utifrån perspektiv och förmåga. Vi har märkt att det gör att vi får roligare på jobbet, levererar bättre, i tid och under budget, får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda. 

Är det just dig vi beskriver? SÖK!

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi tror att människor kan åstadkomma mer genom samarbete. 

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1700 anställda och en omsättning på ca 9 miljarder SEK (2016).

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Veidekke Sverige

Alla jobb hos Veidekke Sverige

Liknande jobb Kalkylingenjör med Digitala krafter