Veidekke Sverige

Är du vår nya platschef eller arbetsledare?

Vi har ett mycket intressant projekt just för dig. Vi kommer under våren 2018 byggstarta Brf Hovås Terrass
Det är ett bostadsprojekt med 116 lägenheter strax söder om Göteborg.

Som vår nya platschef leder och ansvarar du för projektet med ett involverande ledarskap, vilket gör att vi gemensamt får till ett projekt utan skador, nöjda medarbetare, god ekonomi och slutligen nöjda kunder. 

Som vår nya arbetsledare leder och fördelar du det dagliga arbetet på plats och arbetar tätt ihop med platschefen. 

Vi ser det som fördelaktigt om Ni har arbetat tillsammans tidigare.

Till din hjälp har vi en väl fungerande organisation som genomför och har genomfört stora bostadsprojekt över tid. I regionen och till projektet finns erfaren och kompetent personal som stöttar inom ekonomi, inköp, arbetsmiljö, kvalitet och projekteringsledning. Vi arbetar aktivt mot våra mål att ha bra lönsamhet, leverera bra kvalitet i rätt tid och självklart med 0 fel.

Veidekke har branschledande system gällande ekonomiuppföljning, leverantörskontroller och bygghandlingsprojektering (VDC). 
Vi har som ambition att vara en attraktiv arbetsgivare och med det följer möjlighet till många olika karriärval över tid. 

Vi söker Dig som är i byggbranschen och trygg i din yrkesroll.

Om Veidekke
Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar, bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa bättre resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi tror att människor kan åstadkomma mer genom samarbete. 

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1800 anställda och en omsättning på ca 9 miljarder SEK (2016).

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Veidekke Sverige

Alla jobb hos Veidekke Sverige

Liknande jobb Är du vår nya platschef eller arbetsledare?