Veidekke Sverige 1 st lediga jobb hos Veidekke Sverige

Alla jobb hos Veidekke Sverige

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Veidekke Sverige

Detta är Veidekke

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag med en omsättning på ca 20,5 miljarder NOK 2012 (ca 23,8 miljarder SEK). Veidekke i Sverige har ca 1 200 anställda och en omsättning på ca 4,6 miljarder SEK 2012.

Vi betraktar samtliga skandinaviska länder som vår hemmamarknad och närvaron i hela Skandinavien gör det möjligt för oss att flytta kapacitet och kompetens över landsgränser, dit behovet och tillväxten för tillfället är som störst.

Företaget är noterat på Oslobörsen och har en bred ägarstruktur med i huvudsak institutionella ägare. Veidekke har alltid haft en stark finansiell position med fokus på lönsamhet och har sedan 1936 aldrig gått med förlust. Vi tar ett klart samhällsansvar och likställer våra ambitiösa mål för hälsa, miljö och säkerhet med de ekonomiska målen.

Veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. Den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. Det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet. Och det är en grund som ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas.