Unionen

Värvare till Unionen Mellannorrland

Vill du få kraft att göra skillnad?

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.

Unionen Mellannorrland, med kontor i Sundsvall, ger service och stöd till cirka 22 000 medlemmar i regionen. Vi är 16 medarbetare och söker nu en värvare.

Alla vi som arbetar här står för omtanke, professionalism och utveckling. Vi är ett bra team som har kul tillsammans och gör skillnad för våra medlemmar varje dag.

Arbetsbeskrivning

Som värvare jobbar du mest med att: 

• Värva nya medlemmar till Unionen och skapa tillfällen att prata om medlemskapets innehåll, främst genom arbetsplatsbesök men även via föreläsningar och events mm. 

• Möta befintliga medlemmar och skapa engagemang för att jobba med fackliga frågor och stötta i att utse lokalt förtroendevalda på arbetsplatsen. 

• Tillsammans med övriga anställda utveckla, testa och utvärdera nya arbetsformer och metoder i syfte att värva nya medlemmar samt öka det fackliga engagemanget på arbetsplatserna. 

• Stötta kollegorna i deras arbete med att värva fler medlemmar och förtroendevalda. Tillsammans är vi starkare! 

Tjänsten är självständig och med stort eget ansvar, där du bokar och genomför dina besök på egen hand.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nytänkande, utåtriktad, van att ta egna initiativ och har ett brinnande intresse för att möta och engagera människor i arbetsrelaterade frågor. 

Det är viktigt att du trivs med att jobba målstyrt, gillar utveckling och ständigt lärande och att du har ett konsultativt förhållningssätt.

- Vi ser helst att du har utbildning på högskolenivå.
- Det är en fördel om du har erfarenheter av arbete i intresseorganisationer, liksom erfarenhet av värvning eller säljande verksamhet. 
- Körkort och egen bil är ett krav. 
 
Att du delar de fackliga värderingar som bär upp Unionens arbete är en förutsättning. Unionen välkomnar olikheter i personalgruppen och eftersträvar mångfald i alla avseenden – välkommen att söka!

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad anställning på heltid till och med 2019-12-31.

Tjänsten tillträds omgående. Månadslön, goda villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag – så välkommen att söka redan idag! Sista ansökningsdag är 25 februari 2019.

Kontakt

Patrik Åsell, Regionchef, 060-55 31 21, patrik.asell@unionen.se

Ingrid Mårtensson, Facklig kontakt 060-55 31 27, ingrid.martensson@unionen.se

Kontoret finns på Thulegatan 11, 852 32 Sundsvall

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 28 januari

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Unionen

Alla jobb hos Unionen

Liknande jobb Värvare till Unionen Mellannorrland