Unionen

Två drivna medlemsvärvare till Unionen i Malmö

Vill du få kraft att göra skillnad?

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.


Vi gör nu en utökning av vår organisation och söker två nya värvare med olika profil till Malmö.Arbetsuppgifter

Värvare i grupp 1

Som värvare i den här gruppen är ditt fokus främst att teckna kollektivavtal på våra medlemmars arbetsplatser. Det gör du genom att besöka arbetsplatser eller via telefon.  I tjänsten ingår att värva nya medlemmar till Unionen och skapa tillfällen att prata om medlemskapets innehåll, samt skapa engagemang för fackliga frågor och stötta förtroendevalda på arbetsplatsen.


Tillsammans med kollegor i gruppen så arbetar du ständigt med att utveckla, testa och utvärdera nya arbetsformer och metoder i syfte att teckna kollektivavtal, värva nya medlemmar och öka det fackliga engagemanget på arbetsplatserna. Du ingår i ett sammanhang med kolleger som arbetar mot arbetsplatser som idag saknar kollektivavtal.


Värvare i grupp 2

Som värvare i den här gruppen fokuserar du på nyrekrytering och lojalitetsskapande insatser. Du gör säljbesök där du presenterar medlemskapets fördelar och säljer in Unionen. I den lojalitetsskapande delen har du fokus på våra nyaste medlemmar genom att göra innehållet i medlemskapet tydligt och känt. Här jobbar du mest via telefon, kompletterat med fysiska möten.


I gruppen så har du ytterligare en medlemsvärvare som kollega och det är självklart naturligt att ni två samarbetar. Gruppens övriga medarbetare är i hög grad specialiserade på chefsmedlemmar och när det behövs så förstärker du även i det spåret. Tillsammans med dina kolleger i gruppen så utvecklar, testar och utvärderar du ständigt nya arbetsformer och metoder, i syfte att hitta effektivare och bättre insatser.


Till båda tjänsterna
 söker vi dig som är driven, strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt.


Du har som huvudarbetsuppgift att vara ute och träffa arbetsgivare, medlemmar och presumtiva medlemmar på deras arbetsplatser. När du inte är ute så använder du tiden till att följa upp dina insatser och boka in dig på nya möten via telefon och mail.

Vi arbetar målstyrt och följer regelbundet upp insatser.Egenskaper och erfarenheter

  • Har relevant arbetslivserfarenhet från säljande roller, gärna både via besök och telefon
  • Har viss kunskap om Unionen och står bakom våra grundläggande värderingar
  • Du är van vid och gillar att strukturerat och självständigt arbeta mot tydliga mål som du själv är med och skapar. Regelbunden uppföljning är självklart för dig.
  • Du är en bra lagspelare gentemot dina kolleger.
  • I mötet med medlemmar så lyssnar du och möter dem i deras situation.
  • Som person har du förmågan att engagera, övertyga och motivera personer i din omgivning.
  • Du är en naturlig pedagog som trivs i mötet med människor.
  • Du har B-körkort


Unionen välkomnar olikheter i personalgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden.Omfattning

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Månadslön och goda villkor enligt kollektivavtal.Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-05-02. Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.


Vi vill att du i din ansökan preciserar i vilken av de två värvarrollerna som du har störst drivkraft, grupp 1 eller grupp 2.Kontakt

Vi samarbetar med Gruffman Recruitmant & Consulting i den här rekryteringen; Ulrika Gruffman 073-343 41 89.

Facklig kontaktperson är Rainer Stoltenberg 040-670 22 35

Unionen Sydväst, Axel Danielssons väg 195, Malmö
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 maj . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Unionen

Alla jobb hos Unionen

Liknande jobb Två drivna medlemsvärvare till Unionen i Malmö