Unionen

Innesäljare till Unionens återvärvningsteam

Säljsektionen består av 38 anställda och tillhör Organiseringsenheten på nyrenoverade förbundskontoret. På säljsektionen arbetar vi med uppdraget att återvärva och värva medlemmar i huvudsak via telefon. Sektionen består av fyra team, där två team arbetar med yrkesverksamma medlemmar och två team med studentmedlemmar. Vi håller till i nyrenoverade lokaler med centralt läge på Olof Palmes Gata 17 i Stockholm.

Nu söker vi 1 innesäljare till återvärvningsteamet. Teamet arbetar i huvudsak med yrkesverksamma medlemmar, med fokus på att dels behålla medlemmar och dels värva nya medlemmar.

Hos oss får du arbeta i ett engagerat och stimulerande team med stora möjligheter att öka dina färdigheter inom Unionens verksamheter och inom försäljning.

Unionens säljteam har en mycket bred kompetens om Unionens olika sätt att göra skillnad i medlemmarnas arbetsliv. Kännetecken för säljteamen är att kunna återvärva/värva, dvs behålla många nöjda medlemmar och att vi gillar att arbeta med mål som får teamet och Unionen att nå nya resultat i världsklass.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare i återvärvningsteamet innebär ditt uppdrag att behålla medlemmar, ett särskilt ansvar att möta dem som av någon anledning funderar på att lämna Unionen. Du specialiserar dig på att få medlemmar att stanna kvar samt även att värva potentiella medlemmar. Arbetet består till viss del av att bemanna den inringande linjen för Unionens medlemmar som önskar avsluta sitt medlemskap. Arbetet är varierande då du också ringer utgående samtal både i syfte att värva potentiella medlemmar och behålla medlemmar. Du kommer även arbeta med att kontakta medlemmar som inte betalt sin medlemsavgift vilket innebär en del administrativa arbetsuppgifter.

Kontakten med medlemmar sker främst via telefon men det kan också komma att vara enstaka värvningsaktiviteter på företag eller mässor.

Vi erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete där du är med och bidrar till att Unionen blir en allt en starkare kraft för ökat inflytande!

För att hålla oss vassa satsar vi på friskvårdsaktiviteter tillsammans i teamet.

Kvalifikationer

Du kommer att ges de rätta verktygen för att utvecklas kompetensmässigt i din arbetsroll, och samtidigt öppna dörren för nya möjligheter inom förbundet på sikt. Förutom att du trivs med att arbeta i högt tempo i ett härligt team, tror vi att du: 

  • är driven och resultatorienterad. Det är viktigt att du drivs av att jobba med individuella mål och även ser till teamets värvningsmål
  • Är duktig på engelska språket då vissa samtal sker med engelsktalande medlemmar
  • har tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt via telefon, eller liknande uppdrag inom serviceyrke - det är starkt meriterande
  • bidrar med positiv energi och har lätt för att skapa goda relationer, både inom teamet men också med de medlemmar vi kommer i kontakt med på daglig basis
  • på ett naturligt sätt kan förmedla nyttan i medlemskapet och varför personen i fråga bör vara medlem i Unionen
  • har massor av energi och är flexibilitetens mästare
  • är motiverad av variationen att både vara bemanningsplanerad på inringande linje samt att arbeta med utgående samtalDet är meriterande om du har en bakgrund som förtroendevald i tidigare tjänst.

Vi gillar olikheter i teamen och uppskattar mångfald i alla avseenden.

Omfattning

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på 9 månader med start i januari 2019.

Heltid, månadslön och goda villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 9:e december 2018. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen att söka redan idag!

Kontaktperson

Emilia Broström, Teamchef Säljsektionen, emilia.brostrom@unionen.se0725 99 21 35

Celina Chohan, Facklig kontakt, Celina.chohan@unionen.se, 08-504 152 26

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Unionen

Alla jobb hos Unionen

Liknande jobb Innesäljare till Unionens återvärvningsteam