TV4 & C More

Senior bolagsjurist, vikariat

Legal & Corporate Affairs på TV4/C More står för affärsmässig, kvalificerad och relevant rådgivning inom samtliga affärsområden. Som bolagsjurist arbetar man med ett brett urval av frågor och utmaningar nära verksamheten inom framför allt affärsjuridik, immaterialrätt och medierätt.

En av våra seniora bolagsjurister ska gå på föräldraledighet och vi söker därför en vikare. Vi söker dig som är jurist med goda akademiska meriter och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, till exempel som bolagsjurist eller advokat. Du bör ha bred kompetens inom marknadsrättsliga frågor, media och underhållning och vara van vid att hantera avtalsförhandlingar. Om du dessutom har erfarenhet från rättighetsförhandlingar eller programproduktion är det meriterande. Det är viktigt att du har en god svenska och kan arbeta obehindrat på engelska. I din roll kommer du att arbeta nära vår Innehållsavdelning.

För att lyckas och trivas i rollen är du affärsmässig, prestigelös, initiativrik och har gott omdöme. Du trivs med att jobba självständigt och att ha flera pågående arbetsuppgifter samtidigt, även om det rör vitt skilda frågeställningar. Du är dessutom van att arbeta mot deadlines. Din sociala kompetens och förmåga att kommunicera värdesätts högt.

Vikariatet är under perioden fr o m 1 juni 2020 t o m 31 maj 2021. Din arbetsplats kommer att vara i TV4-huset i Stockholm. Vi kommer att intervjua löpande.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jackie Sheehan 070 510-6903.


Om företaget
Vi är Nordens största kommersiella tv-bolag. TV4 och C More är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra varumärken – och hos våra fantastiska medarbetare. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige – det är några av våra viktigaste uppgifter.


Urval sker löpande
Placering: 
Stockholm

Kontaktperson

Jackie Sheehan
jackie@jslegaltalent.se
070-510 6903


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från TV4 & C More

Alla jobb hos TV4 & C More

Liknande jobb Senior bolagsjurist, vikariat