Toyota

Bolagsjurist med fokus på dataskydd till Toyota Material Handling

I vardag som i kris är materialhantering och logistikflöden väsentliga för din och dina medmänniskors vardag. Som en del av världens största företag inom materialhantering driver vi på Toyota Material Handling Europe tillsammans utvecklingen mot enkla och hållbara lösningar för att samhället vi alla delar ska fungera. Vi är 13 000 kollegor i hela Europa och vi behöver bli fler. Time for you to make a Move!

 

Vi söker nu en bolagsjurist som ska ha ett särskilt fokus på dataskyddsfrågor.

 

 

Om rollen:

Som bolagsjurist på Toyota Material Handling Europes huvudkontor blir du en del av den legala stödfunktionen till hela vår europeiska verksamhet. Juristavdelningen ansvarar också för koncernens risk management-arbete samt för compliance-frågor.

 

Du kommer att ansvara för gruppens privacy compliance-program samt rådgivning relaterat till dataskydd. Det innebär att du löpande ger råd till olika intressenter runt om i koncernen, att du driver och utvecklar det koncerninterna regelverket och att du är kontaktyta gentemot externa aktörer såsom dataskyddsmyndigheter och dataskyddsombud. Eftersom våra uppkopplade truckar är ett prioriterat produktområde kräver rollen att du har ett intresse för teknik och hur teknik samspelar med människor samt en förmåga att applicera juridiken på nya eller förändrade tekniska förutsättningar. Du kommer även att arbeta proaktivt med till exempel utbildningar inom organisationen. Därutöver förekommer rådgivning mot den centrala funktionen för strategiskt inköp avseende specifika projekt och löpande ärenden, i allmänhet relaterade till dataskyddsfrågor och IT.

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig med juristexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med ovan beskrivna arbetsuppgifter från bolag och/eller affärsjuridisk byrå och att du tidigare har arbetat med kommersiella avtal. Du är en skicklig jurist med stor förhandlingsvana och du har ett utpräglat kommersiellt intresse, gärna med internationell erfarenhet. Om du även har erfarenhet av immaterialrätt, mjukvara och rättighetsfrågor eller erfarenhet från industrin så är det meriterande.

 

Då stor del av arbetet har internationell prägel är mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som i skrift en förutsättning. Som jurist är du affärsmässig, pragmatisk och resultatorienterad. Du är ansvarstagande och har stor integritet. Som person är du strukturerad, prestigelös samt har ett eget driv och är van att arbetsleda dig själv. Eftersom du kommer att arbeta verksamhetsnära är det viktigt att du är relationsskapande och har en god samarbetsförmåga.

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll i en internationell miljö. Du ges unika möjligheter att skapa din roll och utforma processer samt juridisk rådgivning efter eget huvud men arbetar samtidigt tillsammans med ett team dedikerade kollegor. Du kommer att vara en viktig del av en legal avdelning som arbetar brett med centrala affärsjuridiska områden. Det innebär att du kommer att ha stora möjligheter att delta i arbete inom många olika områden. Vidare kommer du att arbeta inom en stor internationell koncern med daglig kontakt inom koncernen samt givetvis med det globala huvudkontoret i Japan. Du blir vidare en del av ett härligt juristteam där man arbetar tillsammans för att nå bästa möjliga resultat. Du erbjuds utöver detta även ett attraktivt förmånspaket och en årlig bonus. Vi arbetar flexibelt delvis på vårt kontor i Mjölby och delvis hemifrån.

 

 

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande Toyota Material Handling Europe och/eller tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86 eller på zerin.baran@sharprecruitment.se.

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Mjölby . Publicerat : 12 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Toyota

Alla jobb hos Toyota

Liknande jobb Bolagsjurist med fokus på dataskydd till Toyota Material Handling