Thule Group

Butikssäljare - Thule Store, Stockholm

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified.erbjuder bolaget produkter inom produkt-kategorierna Sport&Cargo Carriers (t.ex takräcken, takboxar, hållare för cykel-, vatten- och vintersporter som transporteras med bil), Active with Kids (t.ex cykelkärror, barnvagnar, cykelbarnstolar), RV Products (t.ex markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar), Sport&Travel Bags (t.ex. vandrings-ryggsäckar, resväskor) och Bags for Electronic Devices (t.ex. dator- och kameraväskor).

Thule Group har cirka 2 200 anställda vid 8 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2016 uppgick till 5,6 miljarder kronor.
www.thulegroup.com

THULE STORE ägs av Thule Group som också äger varumärket THULE. Förnärvarande finns en butik under paraplyet THULE STORE, vilket är lokaliserad i Malmö. Nu öppnar vi ytterligare en butik på Kungsgatan i Stockholm.


BUTIKSSÄLJARE

I februari, 2018 slår vi upp portarna till Thule Store i Stockholm och till vår butik söker vi en gedigen och erfaren BUTIKSSÄLJARE som kommer att fungera som en stöttepelare för vår Butikschef och som kan fungera som ställföreträdande Butikschef.

I rollen som butikssäljare skall Du först och främst kunna sälja, inte bara Thule produkter, utan hela konceptet med vad Thule som varumärke står för. Vår produktportfölj är väldigt bred, allt ifrån takräcke till barnvagnar. Vi säljer och tillverkar produkter som är innovativa, användarvänliga samt har snygg och förstklassig design. Vi vill att du skall brinna för konsumentprodukter, kontakten med kunderna och att arbeta för ett förstklassigt varumärke.

Vi förutsätter att du har en gedigen erfarenhet av butiksförsäljning, retailkoncept samt att du har ett öga för merchandising. Vidare skall du ha en förmåga att snabbt och lätt ta dig an administrativa uppgifter som ingår i arbetet. Du skall ha lätt för att kommunicera med konsumenter, men även andra intressenter både externt och internt inom Thule Group. Sammanfattningsvis skall du ha, god försäljningsvana, butikserfarenhet, vara administrativt kunnig, kommunikativ samt ha mycket goda kunskaper i engelska för att kunna uttrycka dig både skriftligt och verbalt.

Någon formell utbildning är inget krav mer än fullgjort gymnasium. Det är en fördel om du är en aktiv person med intresse inom Sport och friluftsliv.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta Calle Gunnmo, Store Manager Thule Store, calle.gunnmo@thule.com

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Slutet av Jan 2018

Löneform

Set Salary

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Stockholm

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2017/177

Publicerat

2017-11-29

Sista ansökningsdag

2018-02-19

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Thule Group

Alla jobb hos Thule Group

Liknande jobb Butikssäljare - Thule Store, Stockholm