The Wofi

Sales Support Officer

Söker du efter en internationell och välmående organisation där du får möjlighet att utvecklas? Vill du arbeta i team med tydliga mål, men där du självständigt driver dina egna processer? Nu söker vi Sales Support Officer till DLL i centrala Stockholm.

 

DLL har specialiserat sig på tillgångsbaserade finansieringslösningar för tillverkare, återförsäljare och distributörer av utrustning inom kontor, jordbruks-, livsmedels-, sjukvårds-,”clean technology”, transport- och byggindustrin. Vi är verksamma i mer än 35 länder och möjliggör för företag att investera och använda den utrustning de behöver för att bedriva sin verksamhet. Vårt erbjudande innefattar leasing, leverantörsfinansiering, kommersiell finansiering och “life cycle asset management”. Vi nöjer oss inte bara med att leva upp till de förväntningar som våra kunder ställer på oss idag, vi skapar också lösningar som lever upp till morgondagen behov. 

 

 

Arbetsbeskrivning

Att vara Sales Support hos oss på DLL innebära att arbeta målinriktat i en dynamisk miljö och huvudansvaret är att stötta våra samarbetspartners i de finansiella lösningarna. En typisk arbetsdag hos oss innebär daglig kontakt med våra samarbetspartners, räkna på nya affärer och samt stötta i frågor kring befintliga avtal. Detta leder till säkerställandet av en komplett affär och en god partnerupplevelse. Du kommer vara del av vårt nordiska team som består av 12 personer, där alla arbetar nära varandra för råd och stöd. Du erbjuds ett brett ansvarsområde och stora möjligheter att utvecklas i din roll. Vi tillhör vårt nordiska operations-team tillsammans med IT, Contract Adminstration och Kundservice.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Dagligt stöd till våra partners / kunder och säljare via telefon och mail

• Uppföljning av partner i pågående finansieringsavtal

• Kommunikation / samarbete med interna avdelningar

 

 

Dina erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom administration, meriterande från leasing eller relaterat arbetsområde. Du har en administrativ ådra och är en stjärna på service. Du är en positiv teamspelare som gillar en aktiv arbetsmiljö. Till gruppen tillför du energi, glädje och prestigelöshet. Vidare har du en hög arbetsmoral och du kan arbeta med frihet under ansvar. Det är ett krav att du kan tala och skriva flytande svenska och engelska. Språkkunskaper i övriga nordiska språk är meriterande. Att få uttrycka sina idéer och bidra till företagets framtida utveckling är en hög motivationsfaktor för dig. En full agenda med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter är något som du föredrar då du växer som person.

 

 

Vi erbjuder:

Hos DLL anser vi att personalen är vår största tillgång. Som en värdefull medlem hos oss på DLL, bidrar du till en informell och professionell atmosfär där alla uppmuntras till att skapa nätverk genom hela organisationen. Med samlad kompetens blir vi effektiva och kundfokuserade och den främsta partnern inom finansiella lösningar. Under pandemin jobbar de flesta medarbetarna hemifrån, något även du kommer ha möjlighet till. Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholmsområdet men det är inte ett krav.

 

Alla medlemmar får:

– Två arbetsdagar per år att vara volontär för en lokal välgörenhet

– Hälsa och välbefinnande program

– Karriärmöjligheter: online-lärande och utvecklingsprogram

– Kollektivavtal med attraktiva pensions- och försäkringspaket

 

 

DLL i korthet:

DLL har specialiserat sig på tillgångsbaserade finansieringslösningar för tillverkare, återförsäljare och distributörer av utrustning inom kontor, jordbruks-, livsmedels-, sjukvårds-,”clean technology”, transport- och byggindustrin. Vi är verksamma i mer än 35 länder och möjliggör för företag att investera och använda den utrustning de behöver för att bedriva sin verksamhet. Vårt erbjudande innefattar leasing, leverantörsfinansiering, kommersiell finansiering och “life cycle asset management”. Vi nöjer oss inte bara med att leva upp till de förväntningar som våra kunder ställer på oss idag, vi skapar också lösningar som lever upp till morgondagen behov. För mer information, besök www.dllgroup.com.

 

 

Ansökan

Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till DLL, alla frågor kring tjänsten besvaras av Tom på The Wofi, 0762 135 006 eller tom@thewofi.se.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 april

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Sales Support Officer