The Wofi

Offertadministratör med bilintresse till LeasePlan i Solna

Bli en del av ett framgångsrikt team i en spännande administrativ tjänst där du kommer utveckla dina kunskaper inom administration och billeasing!

 

På Offertavdelningen arbetar ett dedikerat team som nu ska bli 10 kollegor. Det här är en administrativ roll där du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Det är därför viktigt att du brinner för service och kundbemötande i toppklass. Rätt inställning, kunskap om bilar och en vilja att lära är något vi prioriterar över specifik erfarenhet och på sikt finns goda utvecklingsmöjligheter internt på LeasePlan. Välkommen till att bli en del av ett internationellt bolag som sitter i ljusa härliga lokaler i Solna! 

 

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 000 anställda som tillsammans förvaltar 1,5 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.

 

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idag är LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och fleet management med en total vagnpark om cirka 29 000 fordon. LeasePlan Sverige erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken. LeasePlan sitter i ljusa och trivsamma lokaler i Solna och här arbetar ca 120 kollegor.

 

 

Du kommer att arbeta med:

 • Räkna på offerter för billeasing till våra kunder
 • Svara på mejl angående till exempel beräkningar och företagspolicys
 • Informera och rådgöra med kunder gällande konceptet att leasa en bil samt lämpligt val beroende på kostnad och preferenser, via telefon och mejl
 • Skapa orders internt efter signerad offert
 • Söka svar internt och ta ett ägarskap för dina kundärenden för att leverera bästa service
 • Två personer om dagen i teamet ansvarar för att svara i telefonen vilket sker på rullande schema för att skapa variation i arbetet.

 

Passande profil:

 • Erfarenhet av kundkontakt och förståelse för god kundservice
 • Körkort är ett krav
 • Bilintresse och kunskap om bilar är starkt meriterande
 • Noggrann och mån om att beräkningar av offerter blir korrekta 
 • God inlärningsförmåga och ett driv att utveckla din kompetens inom billeasing

 

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi tror att du brinner för kundservice och har en stark vilja att lära dig nya saker. Som person söker vi dig som är hjälpsam, positiv och öppen. Vi söker en lagspelare som trivs med att arbeta i ett team och du har en god samarbetsförmåga med möjlighet att alltid se till gruppens bästa.

 

Praktisk information:
Arbetstider: 8:30-17:00 med möjlighet till flextid. 37,5 timmar arbetsvecka. 
Omfattning: Heltidstjänst, tillsvidareanställning med 6 mån prövotid
Ersättning: Fast månadslön plus årsbonus och möjlighet till bonussystem baserat på mål, tjänstepension och ett komplett gym att nyttja
Start: Omgående


Bakgrundskontroll kommer att göras på slutkandidat av rutinmässiga skäl.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar LeasePlan med The Wofi. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på 070-759 76 66 eller julia@thewofi.se.

 

Missa inte att visa ditt intresse för tjänsten omgående, selektering av ansökningar och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort. Vi ser fram emot att lära känna just dig i den här rekryteringsprocessen! 

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Offertadministratör med bilintresse till LeasePlan i Solna