The Wofi

Kundtjänstmedarbetare till varierande roll i Carglass Kundcenter

I ljusa nyrenoverade lokaler med mycket rymd vid Garnisonen, Karlaplan, sitter Carglass. Hit välkomnas du till en roll som Agent i deras Kundcenter med varierade arbetsuppgifter och en familjär atmosfär där ambitionen är att vara det bästa arbetsplats du någonsin haft! En roll där kundupplevelsen och din förmåga att sätta guldkant på varje kundärende premieras före kvantitet bland samtalen. Det här är en roll där du varvar samtal och mejlhantering med administrativt back office arbete – allt för en mer varierad arbetsvardag!

Carglass grundades av familjen Jacobson 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i nästan 30 länder och över 25 000 anställda. Belron är specialister på reparation& byte av bilglas och betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Trots att vi vuxit och idag är över 140 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. Till kontoret i Stockholm söker vi nu en finsktalande kundservicemedarbetare med start omgående. Läs mer om oss här!

I den här rollen blir du en del av vårt härliga kundcenter där 13 kollegor tillsammans hjälper våra kunder i Sverige och Finland.

Primära arbetsuppgifter:
– Hjälpa kunder med skadeanmälningar hos vår försäkringspartner
– Hantera samtal, mejl och chattkonversationer med våra kunder
– Rådgöra med kunden och föreslå olika lösningar och tilläggsbeställningar 
– Kontakt med de verkstäder som vi samarbetar med
– Faktureringsfrågor och övriga administrativa arbetsuppgifter

För att främja variation i ditt arbete kommer du och dina kollegor schemaläggas enligt olika pass varje dag så att du varierar dina arbetsuppgifter mellan till exempel telefon och backoffice-ärenden.

Profilen vi söker:
– Du skriver och talar flytande på svenska 
– Meriterande om du talar finska, dock inte ett krav
– Du har tidigare jobbat inom någon form av serviceinriktad roll med kundfokus
– Erfarenhet av försäljning ser vi som ett plus  
– Vi ser att du är trygg som person och är arbetsam, ansvarsfull och villig att utföra ett gott jobb

I den här rekryteringsprocessen sätter vi ett stort värde på dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi därför att du besitter noggrannhet, organisationsförmåga, en vilja att leverera riktigt bra service och har skinn på näsan. Vid start erbjuds en gedigen utbildning där Carglass ser till att du har de verktyg du behöver för att bli framgångsrik i rollen. Vi önskar också en kollega som ser långsiktigt på denna möjlighet då vi kommer investera både tid och resurser i din upplärning.

Praktisk info
Placering: 
Karlaplan, Garnisonen, Östermalm.  
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månader prövotid.
Arbetstider: 7:30-16.30. 1 timmas lunch och övriga pauser.
Ersättning: Fast månadslön 23 000 kronor, friskvård och Benify förmånsportal. 5 veckor semester.
Start: Omgående.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Carglass med rekryteringsföretaget the Wofi. Ansvarig rekryterare är Julia som du når på 070 759 76 66 eller julia@thewofi.se vid eventuella frågor. Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till varierande roll i Carglass Kundcenter