The Wofi

Kundtjänstmedarbetare till Synsam med start omgående!

Nu söker Synsam dig som kan starta omgående och har ett intresse för att jobba med kundservice. Hos Synsam välkomnas du till en roll i företagssupporten tillsammans med ett dedikerat team på sju personer som alla brinner för att leverera en fantastik service. Detta är ett konsultuppdrag via The Wofi med start omgående till och med den första februari 2020. Konsultuppdraget kommer att inledas med en gedigen utbildning för att du ska få alla de verktyg som krävs för att lyckas i rollen.

Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker – från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar.

Om tjänsten
Tillsammans med ditt team kommer du att hantera ärenden via mail och telefon. Då du jobbar i företagssupporten innebär det att du hjälper intern personal som jobbar ute i butikerna med frågor gällande Synsams produkter.  

Passande profil
-Kan börja omgående och jobba fram till februari (finns chans till förlägning).
-Har erfarenhet av att jobba med service av något slag. Kundtjänst är meriterande men inte ett krav.
-Gillar att lära sig nya saker och tar ägandeskap för sitt arbete.
-Har du jobbat i en synsambutik tidigare är det starkt meriterande.

Praktisk information

Omfattning: Heltid.
Arbetstider: 08.15-17.00
Placering: Centrala Stockholm  
 

Det här är ett konsultuppdrag via The Wofi, ett certifierat bemanningsföretag nischat inom kundtjänst. Vi är kollektivanslutna och våra konsulter får tjänstepension. Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Moa på 079-313 60 10 eller Moa@thewofi.se. Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag!Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 november

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till Synsam med start omgående!