The Wofi

Kundtjänstmedarbetare inom kommunikation och marknad

Vi på OPR Finance växer och vi letar just nu efter en kundtjänstmedarbetare till vårat team. Som kundtjänstmedarbetare på OPR-Finance AB kommer du främst att jobba med våra B2C produkter OPR Privatlån och EverydayPlus. Du kommer även få möjligheten att arbeta med och vidareutveckla vår kommunikation på sociala medier samt våra hemsidor och ta dina första steg in i kommunikation och marknad.

 

 

Här jobbar ett framåtlutat gäng kundstjänstmedarbetare som har roligt på jobbet, vi är ett företag som värdesätter våra anställda genom att ta väl hand om personal. Det är också en social arbetsplats som arrangerar mycket aktiviteter och för våra medarbetare och ger dem möjlighet att delta på olika event. Arbetet utgår från kontoret i en härlig ljus arbetsmiljö som är belägen Stockholms centralaste delar.

Vi söker dig som…

…har arbetserfarenhet från serviceinriktat yrke och vana med att hantera kunder. Du är en lagspelare med en prestigelös och hjälpsam inställning. Du är arbetsam och ambitiös samt drivs av att utvecklas genom att lära dig nya saker. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vi ser helst att du har gymnasieutbildning med kommunikativ marknadsinriktning och god förståelse för sociala medier. Du ska kunna utrycka dig väl skriftligt samt ha förmåga att anpassa budskap utefter målgrupp och syfte.

Som person är du…

…snabb på tangenterna, effektiv och trivs med att stundtals arbeta i högt tempo. Att du är en driven lagspelare som vill utvecklas i en spännande bransch ser vi som en självklarhet. Vidare är det önskvärt att du har ett sinne för siffror och är en tydlig kommunikatör och bidrar med positiv energi. Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är en noggrann lagspelare med ambition mot innovation. Erfarenhet inom kommunikationsbranschen är också meriterande. Oavsett vem du är, har du viljan för att utvecklas, så kommer du ha kul hos oss på OPR Finance AB.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast
Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
Lön: Fast månadslön som speglar erfarenhetsnivån och kraven i annonsen.
Placering: Centrala Stockholm
OB ersättning för kvällar och helger, friskvårdbidrag och andra goda förmåner

Arbetstider:

Morgonpass mellan 08.00 – 17.00 och kvällspass 10.00 –19.00. Helpass förekommer var femte helg, arbetstider 09.00 – 16.00. För detta kompenseras du med en ledig måndag och en ledig fredag som ger dig möjlighet till en långhelg..

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare inom kommunikation och marknad