The Wofi

Kundtjänst / Front Office till Visa Business Card-avdelningen i centrala Stockholm!

Vill du jobba i en kundtjänst på ett företag i Stockholms centralaste delar? EnterCard söker en kundtjänstmedarbetare till sin Visa Business Card-avdelning. Tjänsten är initialt ett sex månader långt konsultuppdrag via The Wofi med ambition och goda chanser till överrekrytering. För att du ska komma in i din nya roll på bästa sätt erbjuder vi dig ett introduktionsprogram som ger dig kompetens och trygghet. Du bör se långsiktigt på det här jobbet och ha ambition att bli överrekryterad för att vara kvalificerad.

 

 

Om EnterCard 

EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar. Vi finns representerade i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 2 miljoner kunder.

 

Vår kultur 

Vi tror på samarbeten och styrkan i mångfald. Bland våra medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter. Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer. Läs mer på  https://www.entercard.se/ 

 

 

EnterCard söker nu en flexibel, snabblärd och social person som är noggrann och levererar service i toppklass i rollen som kundtjänstmedarbetare. 

 

I rollen som kundtjänstmedarbetare inom Visa Business Card arbetar du med följande arbetsuppgifter:

  • Hanterar inkommande samtal, mejl och post med frågor som rör Visa Business Card från företagskunder men även från bankkontor
  • Levererar service som överträffar kundernas förväntningar och hanterar de varierande ärenden och frågor som kommer in, t ex kort-, faktura- och transaktionsfrågor 

 

Vi söker dig som:

  • Har minimum en avslutad gymnasieexamen
  • Har erfarenhet av arbete i servicebranschen 
  • Är öppen och social som person och uppskattar likväl kontakten med kunderna som relationen till dina kollegor
  • Är en positiv, ansvarsfull och engagerad person
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

 

I den här rollen blir du en nyckelperson som bidrar till nöjda företagskunder och du förväntas vara professionell i ditt yrke och alltid erbjuda bästa tänkbara service. Du välkomnas till ett härligt team av kollegor som vill leverera på topp och som har en god stämning på jobbet.

 

 

Att jobba som konsult på The Wofi:

Som konsult hos oss får du en anställning med avtalsenliga villkor gällande sjukfrånvaro, lön, semester, tjänstepension etc. Vi är ett certifierat bemanningsföretag och våra konsulter omfattas av kollektivavtal hos Unionen. 

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider 8-17, helgfria vardagar.

 

I den här rekryteringen samarbetar EnterCard med The Wofi. Bifoga CV och Personligt brev i din ansökan.  Frågor är välkomna till izabella@thewofi.se 0762135006. Vi ser fram emot att höra från just dig!

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 januari

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Kundtjänst / Front Office till Visa Business Card-avdelningen i centrala Stockholm!