The Wofi

Kundservicemedarbetare till Leaseplan

Är du en klippa på service? Har du vana av att hantera kunder via telefon och mejl? Trivs du i att jobba i team och kämpa mot gemensamma mål? Läs vidare!

 

LeasePlan är ett av världens ledande leasingbolag, med 1,7 miljoner fordon i över 30 länder. De hanterar fordon genom hela livscykeln, allt från inköp och underhåll till att sälja återlämnade leasingbilar. Nu söker vi dig som är serviceminded och vill vara med i deras kundtjänstteam, en möjlighet du inte vill missa!

 

Läs mer om LeasePlan på deras hemsida: https://www.leaseplan.com/sv-se/

 

 

Din nya arbetsplats 

LeasePlan sitter i ljusa och trivsamma lokaler i Solna och här arbetar cirka 120 kollegor i en härlig atmosfär där det pågår mycket spännande inom bolaget. I ditt framtida team sitter ca 10 kollegor, ett drivet gäng med god teamkänsla där alla hjälps åt kollegor emellan. På kontoret finns även ett välutrustat gym där du har möjlighet att träna på kostnadsfritt.

 

 

Om tjänsten

I tjänsten ingår du i Custom Service teamet som tar emot inkommande ärenden via telefon, mejl och ärendehanteringssystem. Ni hanterar tillsammans förstakontakten med förare som leasat en bil och behöver hjälp med exempelvis: vägassistans, fakturafrågor, däckbyten, förarbyte, leasinguppgifter, försäkringsfrågor, kilometerrapportering etc. På sikt erbjuds många utvecklingsmöjligheter internt men du bör se denna roll som långsiktig för att vara en aktuell kandidat.

 

 

Passande bakgrund  

– Tidigare erfarenhet inom kundtjänstroller

– Långsiktig ambition med den här rollen

– Flytande kunskaper i svenska och engelska

– Systemvan. Erfarenhet av Salesforce är meriterande

– Körkort och intresse för bilar är ett plus

 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och söker dig som har en nyfiken personlighet med en vilja att lära och utvecklas. Du har god förståelse för kommunikation, vad god kundservice innebär och en genuin vilja att hjälpa andra. Att laget går före jaget tror. Du trivs väl i kontorsmiljö och i dina främsta arbetsredskap – telefon och dator. Har du dessutom ett intresse för bilar är det positivt men inget krav.

 

Notera att vi kommer begära utdrag ur belastningsregister i ett senare skede av processen.

 

 

Praktisk information

Omfattning: Heltid, 37.5 timmar arbetsvecka.

Anställning: Direktrekrytering till LeasePlan. Initialt vikariat på ca 10 månader, god chans till förlängning

Arbetstider: 8:30-17.00 helgfria dagar.

Placering: Solna, visst hemmaarbete i dagsläget

Start: Omgående

 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar LeasePlan med The Wofi. Frågor gällande rollen är välkomna till ansvarig rekryterare Tom på 0762 135 006 eller tom@thewofi.se. Vi selekterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Därför rekommenderar vi att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lära känna just dig!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 november

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Kundservicemedarbetare till Leaseplan