The Wofi

Kundservicemedarbetare till Essilor, start omgående!

Essilor är marknadsledande leverantör av glasögonglas till optikfackhandeln såväl globalt som i Sverige. Essilor AB är ett helägt dotterbolag till Essilor International S. A. med totalt 74 000 anställda i mer än 100 länder. I Sverige är vi 45 medarbetare och omsätter idag 200 miljoner kronor. Vårt svenska kontor finns i Spånga.

 

Kundservice är hjärtat i vår verksamhet där vi bland annat erbjuder våra kunder god kompetens, excellent support, god tillgänglighet och trevligt bemötande. Vår kundservice har gott renommé bland våra kunder och får mycket beröm för service och bemötande. På kundservice blir du en av 14 trevliga och hjälpsamma kollegor.

 

Som medarbetare på kundservice jobbar du med att hjälpa våra kunder med orderhantering, produktinformation, leverans- och fakturafrågor, support samt andra kundserviceärenden. Det är av stor vikt att våra kunder känner sig trevligt och professionellt bemötta och kan få kompetent bemötande. Då mycket av kundkontakten sker via telefon är det av stor vikt att du känner dig ytterligt bekväm med att prata i telefon, har en positiv framtoning och kan bemöta alla typer av kunder och ärenden. För att förbereda dig på bästa vis inför detta genomgår du en gedigen introduktion i början av din anställning.

 

Vi söker dig som:

• har flera års erfarenhet av servicerelaterade jobb, gärna innefattande telefon och administrativt arbete

• meriterande om du har erfarenhet från optikbranschen, som optikerassistent/butikssäljare/kundservice etc.

• trivs med att jobba i ett team

• är väl förtrogen med Officepaketet såsom Excel, PPT och Word

• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

 

Praktisk information

Tjänsten omfattar heltid vid vårt kontor i Spånga.

Arbetstid: Heltid, 37,5 h/vecka. Arbetstider är 08:45-17:00 vardagar

Kollektivavtal: Ja

 

Denna rekrytering utförs i samarbete med The Wofi. Du är välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emil, emil@thewofi.se för mer information. Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag!

 

Välkommen med ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Kundservicemedarbetare till Essilor, start omgående!