The Wofi

Inkassohandläggare till 4finance i Hammarby sjöstad

Är du en engagerad och lösningsorienterad person som är nyfiken på att utvecklas inom bank- och finansbranschen?

Som medarbetare hos 4finance välkomnas du till ett mindre bolag där du får möjligheten att bygga en betydande grund för din nuvarande och framtida karriär! I rollen som inkassohandläggare jobbar du i ett sammansvetsat team på fyra personer där teamkänsla och din personliga utveckling står i fokus. Med ett närvarande ledarskap och coachning i ryggen får du en varierad arbetsdag där dina idéer och eget ansvar är något som uppmuntras.

”Min ambition är att alla i mitt team ska blicka tillbaka på den här arbetsplatsen som en lärorik, rolig och betydande tid i deras karriär” – Zakiya, Teamchef

Om företaget

I moderna ljusa lokaler i Hammarbysjöstad sitter 4finance. De grundades 2008 och har allt sedan dess jobbat med att erbjuda moderna finansiella lösningar riktat mot privatpersoner, ett alternativ till de traditionella bankerna. De är idag verksamma i 15 olika länder och drivs av att kunna hjälpa människor snabbt, bekvämt och ansvarsfullt! Du kan läsa mer om företaget här!

Primära arbetsuppgifter
-Ta emot inkommande inkassoärenden via telefon och mail
-Kontakta befintliga kunder för vägledning gällande exempelvis återbetalningsplaner
-Tillsammans med ditt team driva projekt för att förbättra arbetsrutiner och servicen ut mot kund
-Övriga administrativa uppgifter

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som gillar att hitta lösningar samt kommunicerar väl på både svenska och engelska. Du är serviceminded och motiveras av att hjälpa människor. Det är viktigt att du är bekväm med att ha telefon som främsta verktyg i ditt jobb och att du har en vilja till att lära nya saker.

Praktisk information

Arbetstider: 8–17
Placering: Hammarby sjöstad
Omfattning: Heltid. tillsvidareanställning med 6 månaders prövotid
Övrigt: För denna tjänst får du inte ha betalningsanmärkningar eller andra anmärkningar i belastningsregistret

 
I den här rekryteringsprocessen samarbetar 4finance med The Wofi. Frågor gällande rollen är välkomna till ansvarig rekryterare Moa på 079 313 60 10 eller Moa@Thewofi.se. Vi kommer att selektera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Därför rekommenderar vi att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lära känna just digAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 oktober

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Inkassohandläggare till 4finance i Hammarby sjöstad