The Wofi

Finsktalande kundservicemedarbetare till Synsam

Nu söker vi dig finsktalande servicestjärna som vill axla ett konsultuppdrag hos ett av våra mest välkända varumärken i Norden!

 

Hit välkomnas du till en roll i företagssupporten tillsammans med ett dedikerat team på sju personer som alla brinner för att leverera en fantastik service. Detta är ett konsultuppdrag via The Wofi med start i oktober och tio månader framåt med möjlighet till förlängning. Konsultuppdraget kommer att inledas med en gedigen utbildning för att du ska få alla de verktyg som krävs för att lyckas i rollen.

 

 

Om tjänsten

Tillsammans med ditt team kommer du att hantera ärenden via mail och telefon. Då du jobbar i företagssupporten innebär det att du hjälper intern personal på främst den finska men även svenska marknaden som jobbar ute i butikerna med frågor gällande företagets produkter.   

 

 

Passande profil

-Talar och skriver flytande på Finska och Svenska.

-Har erfarenhet av att jobba med service av något slag. Kundtjänst är meriterande men inte ett krav.

-Gillar att lära sig nya saker och tar ägandeskap för sitt arbete.

-Erfarenhet från optikbranschen är starkt meriterande.

 

 

Praktisk information

Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på 10 månader med chans till förlängning.

Start: Oktober

Arbetstider: 08.15-17.00

Placering: Centrala Stockholm  

 

Det här är ett konsultuppdrag via The Wofi, ett certifierat bemanningsföretag nischat inom kundtjänst. Vårt erbjudande till dig som anställd hos oss inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor en dedikerad konsultchef som coachar, utvecklar och finns tillgänglig för dig som konsult under hela perioden men även arbetar aktivt med att hjälpa dig med nästa utmaning. Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Tom på tom@thewofi.se. Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 september

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Finsktalande kundservicemedarbetare till Synsam