The Wofi

Dansktalande kundservicestjärna sökes till Maria Nila! đŸ‡©đŸ‡°

Pratar du flytande danska, Ă€r en stjĂ€rna pĂ„ det digitala och brinner för kundservice? Är du ocksĂ„ intresserad av skönhet, trender och hĂ„llbarhet? DĂ„ har du kanske hittat ditt drömjobb! 

 

Vi söker nĂ€mligen en organiserad och kundinriktad dansktalande kollega till vĂ„rt nordiska kundserviceteam i centrala Stockholm! VĂ€lkommen till ett internationellt framgĂ„ngsrikt bolag med en familjĂ€r miljö och för rĂ€tt person finns fina utvecklingsmöjligheter i ett vĂ€xande företag. Du kommer att vara en vĂ€rdefull resurs för oss och ansvara för kundsupporten framförallt mot den danska marknaden men rollen innebĂ€r Ă€ven att du kommer arbeta med andra marknader via vĂ„ra sociala medier och vĂ„r webbsida. 

 

”Det Ă€r ett hĂ€ndelserikt bolag att arbeta pĂ„ dĂ€r man fĂ„r utvecklas och chansen att göra sĂ„. Det Ă€r alltid nĂ„got nytt som hĂ€nder och en omvĂ€xlande arbetsmiljö. Ett personligt och familjĂ€rt team som har vĂ€ldigt roligt tillsammans.” Elin, framtida kollega.

 

Rollen Ă€r varierande och innebĂ€r att du arbetar bĂ„de sjĂ€lvstĂ€ndigt och i nĂ€ra kontakt med övriga kollegor. Som Customer Service medarbetare ser vi gĂ€rna att du tar egna initiativ, jobbar effektivt och Ă€r mycket servicemedveten. Kunskaper i engelska Ă€r viktigt dĂ„ du Ă€ven kommunicerar med internationella kunder. Arbetet Ă€r förlagt pĂ„ vĂ„rt trivsamma Stockholmskontor som Ă€r centralt belĂ€get. Du kommer att arbeta nĂ€ra bĂ„de marknadsavdelningen och vĂ„ra sĂ€ljare samt fungera lite som spindeln i nĂ€tet. 

 

 

AnsvarsomrÄden:

‱ PrimĂ€r kontaktperson för den danska kundsupporten samt ingĂ„ i det övriga nordiska kundserviceteamet

‱ Hantera mejl och telefonsamtal frĂ„n kunder och slutkonsumenter

‱ Support pĂ„ vĂ„ra olika kanaler pĂ„ sociala medier

‱ Orderhantering

 

 

Kvalifikationer:

‱ Flytande sprĂ„kkunskaper i danska, svenska och engelska. SprĂ„kkunskaper i norska Ă€r meriterande men ej krav

‱ Arbetslivserfarenhet frĂ„n en liknande roll samt kundkontakter via telefon och mejl

‱ Driven och initiativtagande personlighet med struktur och ett öga för detaljer

‱ Erfarenhet av att arbeta i ett ordersystem Ă€r meriterande; gĂ€rna inom Magento/Pyramid

‱ Intresse för skönhetsprodukter och trender samt delar vĂ„ra vĂ€rderingar kring djurliv och miljö

 

 

Praktisk information: 

Kontrakt: Heltid, provanstĂ€llning pĂ„ 6 mĂ„nader tillĂ€mpas 

Start: OmgÄende

Placering: Stockholm

Kollektivavtal: Ja

Arbetstider: Kontorstider mÄn-fre 08:00-17:00.

 

I den hĂ€r rekryteringsprocessen samarbetar Maria Nila med The Wofi. FrĂ„gor gĂ€llande rollen Ă€r vĂ€lkomna till ansvarig rekryterare Tom pĂ„ 076 213 50 06 eller tom@thewofi.se. Vi kommer att selektera ansökningar löpande och tjĂ€nsten kan komma att tillsĂ€ttas omgĂ„ende. Vi rekommenderar dĂ€rför att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lĂ€ra kĂ€nna just dig! 

 

 

Vi Ă€r Maria Nila 

Maria Nila Àr inte det vanliga hÄrvÄrdsföretaget, en inkluderande familjÀr kultur flödar igenom organisationen. VÄra 100% veganska, grymhetsfria och certifierade produkter Àr utvecklade med kÀrlek till djur, natur och ditt hÄr.

 

Vi har en lÄngsiktig planetbesparande vision genom att kontinuerligt stötta naturskyddsprojekt runtom i vÀrlden. För oss Àr det mycket viktigt att ge tillbaka sÄ vi deltar i vÀlgörenhetsorganisationer för att bevara djur- och vÀxtliv pÄ mÄnga olika sÀtt.

 

Genom att tillhandahÄlla högkvalitativa veganprodukter gör vi det enkelt för konsumenterna att ta ett steg mot en vÀnligare vÀrld. Innovation Àr viktigt för oss och vi strÀvar stÀndigt efter att utveckla produkter som passar en vÀnligare vÀrld.

 

NÀr man vÀljer Maria Nila vÀljer konsumenten högkvalitativa, djurvÀnliga, klimatkompenserade förpackningar och fÀrgbevarande hÄrprodukter som tillverkas lokalt i Sverige. Med vÄr erfarenhet i branschen i kombination med vÄr entusiasm och kreativitet vill vi ge dagens och morgondagens medvetna konsument ett val för framtiden.

 

Besök gĂ€rna oss pĂ„ https://marianila.com/se/ och spana gĂ€rna in https://www.youtube.com/watch?v=oFCyeAWBYPg

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 september

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Dansktalande kundservicestjärna sökes till Maria Nila! đŸ‡©đŸ‡°