The Wofi

Customer Service till Essilor

Vi söker dig med erfarenhet inom kundservice till Essilors Customer Service Team! Allra bäst är det om du har någon erfarenhet inom optik men om du är en lagspelare som ställer upp för kollegorna, samtidigt som du alltid vill leverera god service kan du vara rätt person för jobbet oavsett!

 

Om Essilor

 

Essilor står idag som världsetta och marknadsledande leverantör av glasögonglas till optikfackhandeln såväl globalt som i Sverige. Det är ett helägt dotterbolag till Essilor International S. A. med totalt 74 000 anställda i mer än 100 länder. I Sverige är de cirka 45 medarbetare och omsätter idag 150 miljoner kronor. Essilor jobbar mycket för innovation och samhällsnytta genom att aktivt förbättra människors liv med deras produkter. Läs mer om dem här!

 

Om tjänsten

 

Customer Service på Essilor jobbar i en kombinerad front- och backofficeroll. I tjänsten hanterar du ärenden genom mejl, telefon eller administrativt i system som till exempel rådgivning, orderläggning, leverans, produktinfo och mycket därtill. Customer Service utgör en viktig funktion för optiker som säljer Essilors produkter för att slutkunden ska få rätt hjälp. Det är därför viktigt att alla inom kundtjänsten är experter på produkten, samt kan ge optikråd, varför du kommer genomgå gedigen introduktion innan första kontakten med optiker.

 

För att passa i denna tjänst tror vi att du…

 

– Har 5-10 års erfarenhet av en kundtjänstroll innefattande telefon och administrativt arbete

– Är en lagspelare som ställer upp för teamet

– Är okej med att jobba utifrån rutiner men samtidigt redo att komma med förbättringsförslag

– Erfarenhet inom optik betraktas som starkt meriterande

 

Praktiskt

 

Start: Så snart som möjligt 

Plats: Spånga

Omfattning, arbetstid: Heltid. 37,5 h/vecka. 8:45-17:00 vardagar.

Kollektivavtal: Ja

 

Denna rekrytering utförs i samarbete med The Wofi. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Tom på tom@thewofi.se. Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag!

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Customer Service till Essilor