The Wofi

Collection Manager Vikariat – OPR Finance AB

Vi på OPR Finance letar just nu efter en Collection Manager till vårat team. Som Collection Manager på OPR-Finance AB kommer du arbeta med att fortsätta bygga upp den relativt nystartade avdelningen. Detta är en tjänst för dig som kan balansera administrativt arbete och innovativt tänkande med god människokontakt. Kanske arbetar du på en Kravavdelning idag? Du får nu möjlighet att utveckla den erfarenheten hos oss och sätta en egen prägel på verksamheten.

 

 

 

 

 

Som Collection Manager kommer du att leda ett egen team på 2-3 personer och även med hjälp av kundtjänstavdelningen leda en outbound verksamhet med mål att öka betalningsbeteendet hos våra kunder.

Du kommer, förutom ditt ansvar för att driva gruppen framåt, ha uppdaterade rutiner och processer för avdelningen, sätta upp lämpliga mål och utveckla planer för att uppnå dem. Implementera och visa framgångsrika förändringar, samt förbättringar i effektiviteten inom laget. Det är viktigt att du som person inte ser några hinder med att rycka in där det behövs, även på de andra avdelningarna inom företaget.

Rollen innebär även en del kundkontakt där du hjälper och kommunicerar med våra kunder via telefon och mail. Detta genom både inkommande och utgående verksamhet.

Du utför grundläggande analyser av deras ekonomiska situation och arbetar aktivt för att hjälpa de att komma i fas med fakturorna igen. Du har, inom ramen för finansbolagets finanspolicy, befogenhet att upprätta lämpliga avbetalningsplaner för ändamålet.

Vi söker dig som…

…har minst 2-års arbetserfarenhet från bank eller kreditinstitut. Du besitter erfarenhet från lån, kravhandläggning eller inkassohantering. Ser även att du besitter god erfarenhet från att sätta upp rutiner och processer, att du kan arbeta proaktivt och är van att driva projekt framåt. Har du en akademisk utbildning bakom dig är detta självklart meriterande, men inte ett krav. Du tycker om eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vi tror att du även har god kunskap inom Excel.

Som person är du…

…snabb på tangenterna, effektiv och trivs med att stundtals arbeta i högt tempo. Att du är en driven lagspelare som vill utvecklas i en spännande bransch ser vi som en självklarhet. Vidare är det önskvärt att du är social, tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter och är en tydlig kommunikatör som bidrar med positiv energi.
Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är en noggrann lagspelare med skinn på näsan. Oavsett vem du är, har du viljan för att utvecklas, så kommer du ha kul hos oss på OPR Finance AB

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Snarast
  • Omfattning: Vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning i bolaget med andra arbetsuppgifter då bolaget befinner sig i en snabb tillväxtfas
  • Lön: Fast månadslön som speglar erfarenhetsnivån och kraven i annonsen.
  • Arbetstider: Schemalagda tider, kl 8.00-17.00
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Kontakperson Lollo Larsson 070 979 90 16

Om oss…
Vi är ett ungt bolag där vi har vi ett stort fokus på att du som jobbar hos oss ska trivas bra och samtidigt ha roligt på jobbet kombinerad med personlig utveckling.
Vi satsar mycket på individen i form av utbildningar, aktiviteter, AW:s samt gemensamma hälsoaktiviteter så som vår traditionella deltagande i Tough Viking.
Då bolaget befinner sig i en spännande uppbyggnadsfas och i en föränderlig bransch som ständigt utvecklas, innebär det att alla personer på bolaget uppmuntras att vara proaktiva, ta mycket ansvar och hela tiden arbeta för förbättringar i processer och rutiner.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb Collection Manager Vikariat – OPR Finance AB