The Wofi

50 procent kundserviceroll / Front Office på bank i centrala Stockholm

Vill du jobba i en kundtjänst på ett företag i Stockholms centralaste delar? EnterCard söker en kundtjänstmedarbetare på deltid (50 procent) till sitt Front Office Team på sin Visa Business Card-avdelning. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag fram till 31/8 2019 där du arbetar heldagar måndagar och tisdagar samt halvdag på onsdagar. Eventuellt kan tjänsten utvecklas till 75 procent framöver. För att du ska komma in i din nya roll på bästa sätt erbjuder vi dig ett introduktionsprogram som ger dig kompetens och trygghet.

 

 

Om EnterCard
EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Vi erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med våra partners. Vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar. Vi finns 
representerade i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder. 

 


Vår kultur
Vi tror på samarbeten och styrkan i mångfald. Bland våra medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter. Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionate, innovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer.

 

Läs mer på  https://www.entercard.se/

 

EnterCard söker nu en flexibel, snabblärd och social person som är noggrann och levererar service i toppklass i rollen som kundtjänstmedarbetare. 

 

 

I rollen som kundtjänstmedarbetare inom Visa Business Card arbetar du med följande arbetsuppgifter:

 

  • Hanterar inkommande samtal, mejl och post med frågor som rör Visa Business Card från företagskunder men även från bankkontor
  • Levererar service som överträffar kundernas förväntningar och hanterar de varierande ärenden och frågor som kommer in, t ex kort-, faktura- och transaktionsfrågor   

 

 

Vi söker dig som:

 

  • Har minimum en avslutad gymnasieexamen
  • Gärna har erfarenhet av arbete via telefon och kundbemötande 
  • Vill arbeta 50 procent fram till sista augusti (fasta tider måndag, tisdag och halva onsdag)
  • Är öppen, lättsam och social som person samt uppskattar likväl kontakten med kunderna som goda relationer till dina kollegor
  • Kan identifiera dig med följande ord: Positiv, ansvarstagande, innovativ och noggrann  
  • Kan hantera och trivs i en händelserik och förändringsbenägen miljö
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

 

 

I den här rollen blir du en nyckelperson som bidrar till nöjda företagskunder och du förväntas vara professionell i ditt yrke och alltid erbjuda bästa tänkbara service. Du välkomnas till ett härligt team av kollegor som vill leverera på topp och som har en god stämning på jobbet.  

 

 

Att jobba som konsult på The Wofi:
Som konsult hos oss får du en anställning med avtalsenliga villkor gällande sjukfrånvaro, lön, semester, pension etc.  Vi är ett certifierat bemanningsföretag och våra konsulter omfattas av kollektivavtal. 

 

 

Start: Omgående
Omfattning: 50 procent fram till 31/8
Arbetstider: Heldagar måndag & tisdag, halvdag onsdag. Kontorstider helgfria vardagar.

 

 

I den här rekryteringen samarbetar EnterCard med The Wofi. Bifoga CV och Personligt brev i din ansökan. 

 

Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på 070-759 76 66 alternativt julia@thewofi.se.

 

Vi ser fram emot att höra från just dig!  

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 mars

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från The Wofi

Alla jobb hos The Wofi

Liknande jobb 50 procent kundserviceroll / Front Office på bank i centrala Stockholm