Tellusgruppen

Redovisningsansvarig till Tellusgruppen

Med högkvalitativa verksamheter ska Tellusgruppen förbereda nästa generation inför mötet med världen. Tellusgruppen är en långsiktig ägare av bolag inom sektorerna för utbildning och för barnomsorg och är sedan i våras noterad på Nasdaq First North. Tack vare kunskap, hållbara vanor och sunda värderingar ska barn och elever rustas inför ett möte med en värld som växer ihop, digitaliseras och som fungerar i harmoni med naturen. Koncernen driver i dagsläget 26 förskolor, sex grundskolor samt barnpassning och läxhjälp.

 

Vi är inne i en stark tillväxtfas och söker därmed en redovisningsansvarig till kontoret i centrala Stockholm.

 

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss blir du del av ett familjärt, drivet och entreprenöriellt företag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Du kommer att arbeta i ett noterat bolag med dess utmaningar samtidigt som kulturen präglas av det lilla familjeföretagets entreprenöriella anda.

 

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar där du ges ett stort ansvar. Högt i tak och prestigelöshet karaktäriserar kulturen och du får möjligheten att arbeta med långsiktighet och kvalitet i fokus. När vi har ett rekryteringsbehov ser vi i första handen till kompetensen internt då vi värdesätter våra medarbetares kunskap och utveckling.

 

Du får en arbetsplats i vackra lokaler på Tegnérgatan i centrala Stockholm. På huvudkontoret arbetar vi prestigelöst över bolagsgränser; ekonomi, HR, kommunikation och löneadministration är gemensamt för hela koncernen. Med andra ord får du moderbolagens, såväl som dotterbolagens, administrativa medarbetare och ledningsgrupp som dina kollegor.

 

 

Om rollen

I rollen som redovisningsansvarig hos oss arbetar du bland annat med:

• Löpande redovisningsarbete

• Kontinuerliga kontoavstämningar

• Leda arbetet med månads-, kvartals- och årsbokslut samt skatteredovisning

• Medverka vid både interna och externa revisioner

• Handledning av kollegor och granskning av deras arbete

• Leda, delta och driva en ständig utveckling av ekonomiavdelningens processer och rutiner

• Sammanställa ekonomiska uppgifter och rapportera till olika delar av organisationen

 

Givetvis kan rollen utvecklas efterhand och för rätt person finns goda karriärmöjligheter.

 

 

Om dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, troligen akademisk utbildning. Vidare har du arbetat minst fem år som redovisningsekonom och vi ser positivt på erfarenhet av större bolag.

 

Du bör ha goda kunskaper i Fortnox och Excel. Det är mycket positivt om du har erfarenhet av koncernkonsolidering men det är inget krav. Vidare är det meriterande om du har arbetat inom noterade bolag.

 

För att lyckas bör du vara driven, ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad. Du trivs i en miljö med högt tempo och flexibilitet. Vidare är du är en lagspelare men samtidigt självständig i ditt arbete.

 

 

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

 

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48 eller ellen.from@aaronsprint.se alternativt Camilla Eriksson på tel: 073 355 06 63 eller camilla.eriksson@aaronsprint.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Tellusgruppen

Alla jobb hos Tellusgruppen

Liknande jobb Redovisningsansvarig till Tellusgruppen