Telge

Projektkoordinator/portföljförvaltare, vikariat

Vill du vara med och koordinera utbyggnaden av fjärrvärmenätet i två växande kommuner? Vill du arbeta i ett sammansvetsat team där du blir vår spindel i nätet? Är du noggrann och strukturerad? Då kan det vara just dig vi söker som vår projektkoordinator till Telge Nät i Södertälje.

 

 

Din dag på jobbet 

En av våra kollegor har gått på föräldraledighet, därför söker vi nu en projektkoordinator till oss på Telge Nät. Hos oss blir du spindeln som koordinerar och sammanställer projektadministrativa frågor. Du sammanställer och följer upp vårt tekniska förnyelse- och utvecklingsarbete avseende fjärrvärme/-kylaffärerna. Du kommer att arbeta med vår investeringsplan, ta emot och följa upp beställningar, samt samordna re- och affärsinvesteringsuppdrag. 

 

Du kommer att tillhöra ett litet sammansvetsat team inom fjärrvärmeplanering, som arbetar nära våra fyra övriga produkter; elnät, VA, stadsnät/fiber och återvinning. Här får du alltså insikt och inblick i alla dessa områden, något som är svårt att få någon annanstans.

Tjänsten är ett vikariat fram till 31 december 2021.

 

 

Dina arbetsuppgifter 

• Att sammanställa underlag till projektbeställningar.

• Att samla in underlag ur vårt GIS- och projektuppföljningssystem

• Att sammanställa och avropa förstudier inför underhålls- och investeringsprojekt.

• Att följa upp beställda arbeten avseende resultat, tid och pengar.

 

 

Mer om ditt nya jobb

Södertälje och Nykvarns kommuner expanderar och Telge Nät är med på alla fronter eftersom vi har ett nära samarbete med kommunerna, tillsammans med framförallt stadsnät, el och VA. Du får därför en central roll för hur nätet kommer att se ut här i framtiden –din nya enhet prioriterar vilka projekt som ska ingå i projektportföljen flera år framåt i tiden.

 

 

Det här är du

Till den här rollen söker vi dig som är strukturerad, analytisk, noggrann och pedagogisk. Det är viktigt att du trivs med att sammanställa och följa upp tidplaner och gärna samarbetar i team. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och leverera på utsatt tid med förväntad kvalitet och du tycker om att tillsammans med dina kollegor ständigt förbättra verksamheten. Du är lättlärd och har en fallenhet att snabbt lära dig system, projektsystem i synnerhet och ekonomiuppföljningssystem i allmänhet. Du är positiv som person och du känner igen dig i Telges kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

 

 

Krav 

• Utbildad civilingenjör

• Kunskap och utbildning i projektportföljhantering, gärna XLPM, huvudsaken är projektmetodik som sådan

• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

• B-körkort

• Mycket goda kunskaper i Office-paketet

 

 

Meriter 

• Erfarenhet av fjärrvärme-, el- eller VA-distributionsnät

• Erfarenhet av GIS-verktyg (gärna Digpro)

• Erfarenhet av projekthanteringssystem (gärna C7)

• Erfarenhet av Sharepoint och Microsoft Power BI

 

 

Det här är vi

Välkommen till Telge Nät, en del av Telgekoncernen. Vi äger, underhåller och utvecklar nät för el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Kunder är cirka 90 000 boende, företag och offentliga verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Vi förenar smarta affärer med samhällsnytta och bidrar till en hållbar utveckling i Södertälje. Vi Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag med uppstickarkultur, samtidigt som du får tryggheten av en stor koncern. Här får du ett stort mått av frihet under ansvar, bra förmåner och friskvårdsbidrag. Du kommer även få stöttning och uppbackning i din karriär, i ett bolag med högt i tak så att idéer och människor har plats att växa. Vi trivs med att arbeta tillsammans, ser till att ha roligt på jobbet och arbetar aktivt med inkludering och mångfald.

 

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi intervjuar löpande – skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 18 juni 2021. Varmt välkommen att bli en av oss.

 

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Magnus Enderin, planeringschef elnät, fjärrvärme, stadsnät och mark, 08-550 229 52. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Ingrid Linder, senior HR-strateg, 08-550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Anders Lindgren SACO och Sanne-Liv Olsen för Vision, du når båda på 08‑550 220 00.

 

Telge Nät äger, underhåller och utvecklar nät för el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Kunder är cirka 90 000 boende, företag och offentliga verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Telge Nät är en del av Telgekoncernen och ägs av Södertälje kommun. Vi förenar smarta affärer med samhällsnytta och förstärker och förnyar ledningsnäten i ett expansivt område. 

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 4 500 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

 

Snabbinfo

Bolag

Telge Nät AB

 

Anställningsform

Vikariat

 

Kontaktperson

Magnus Enderin

 

Sista ansökningsdag

2021-06-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 15 minuter sedan . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Telge

Alla jobb hos Telge

Liknande jobb Projektkoordinator/portföljförvaltare, vikariat