Telenor 1 st lediga jobb hos Telenor

Alla jobb hos Telenor

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Telenor

 

Om Telenor

Telenor älskar kommunikation och vi vill hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i fokus erbjuder vi privatpersoner och företag kommunikationstjänster som mobiltelefoni, fast telefoni och datakommunikation.

Telenor i korthet 

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. 

Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 39,6 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 10 marknader. 

Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 120 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q1 2011), en årsomsättning på 95 miljarder norska kronor (2010) och cirka 32 900 anställda. 

Telenor är också Nordens ledande telekomföretag och en ledande leverantör av TV-tjänster på den nordiska marknaden.

Here to help!

Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenorkoncernen i Sverige ingår också Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11 304 miljoner kronor (2010) och cirka 2 200 anställda.

Telenor samarbetar med en självständig organisation som heter Telekområdgivarna. Deras uppgift är att ge kostnadsfri objektiv vägledning och information till konsumenter som rör frågor inom telefoni och bredband.