Talenom Consulting

Kundansvarig Redovisningskonsult till Talenom Consulting

Talenom är ett modernt redovisnings- och rådgivningsföretag som grundades i Finland 1972 och är nu ett av de ledande företagen inom digital redovisning. I maj 2019 tog Talenom sitt första steg in på den svenska marknaden när en befintlig redovisningsbyrå förvärvades i Stockholm. Efter det gick utvecklingen snabbt. I dag är vi ca 300 anställda fördelat på 26 kontor i Sverige. Vi vill bygga vidare på det som framgångsrikt fungerat i Finland – att stötta företagare att utveckla sina verksamheter genom att effektivt hjälpa till med redovisnings- och lönetjänster samt via rådgivning inom företagsekonomi och skatterelaterade frågor.

 

Vad får du hos oss?

Vår värdegrund bygger på våra värdeord Mod – Omtanke – Vilja och de genomsyrar allt vi gör, både internt och externt. Vi är måna om alla våra kunder och medarbetare. Ett uttryck vi gärna använder oss av är lyckan av att försöka vilket speglar målsättningen att hela tiden försöka bli lite bättre än vad vi tidigare varit.

 

Rollen som kundansvarig redovisningskonsult innebär att du har mycket kundkontakter och arbetar med rådgivning till både kunder och kollegor för att utveckla våra affärer på bästa sätt. Du kommer att arbeta med kvalitetssäkring av utförda tjänster och i mer komplexa uppdrag utför du redovisningsarbete. Du kommer att tillhöra med team på 15-20 personer och även ha ett nära samarbete med andra kontor inom Talenom.

 

Detta är en möjlighet att arbeta på ett företag som satsar starkt framåt på redovisningsområdet. Vår framgång möjliggörs av en arbetskultur där samverkan, gemenskap och engagemang är våra ledstjärnor.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ekonom med flera års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du är auktoriserad redovisningskonsult och har erfarenhet av att arbeta i en konsultroll.

 

För att trivas i rollen är du en öppen och social person som prioriterar kundvärde, kvalitet och att utveckla dina kollegor. Vidare trivs du i en föränderlig miljö och gillar att vara och arbeta innovativt.

 

Du har god kunskap i att kommunicera på engelska både i tal och skrift.

 

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Johannes Linderholm på tel. 072-300 99 99, johannes.linderholm@sharprecruitment.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Talenom Consulting

Alla jobb hos Talenom Consulting

Liknande jobb Kundansvarig Redovisningskonsult till Talenom Consulting