SYSAV

Verksamhetsutvecklare för insamling av hushållsavfall

Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

 

Sysav är i en spännande utvecklingsfas och nu söker vi en Verksamhetsutvecklare för insamling av hushållsavfall till avdelningen Kommunrelationer. Lockas du av att få vara en del av utvecklingen av den dagliga insamlingsverksamheten samtidigt som du får möjligheten att vara med i det förändringsarbete som den kommunala avfallsbranschen står inför? Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i kommunal verksamhet sedan tidigare? Då kan det vara dig vi söker!

 

Sysavs avdelning Kommunrelationer har ett övergripande ansvar för att utveckla långsiktiga, förtroendefulla relationer med renhållningsansvariga samt andra miljö- och avfallsrelaterade förvaltningar och nämnder hos våra ägarkommuner. Sedan 2017 ansvarar Kommunrelationer även för hela avfallsverksamheten i tre av våra ägarkommuner. Nu rekryterar vi en verksamhetsutvecklare för insamling av hushållsavfall. Avdelningschef Mathias Lindsjö berättar mer:

 

• Vi söker dig som vill samordna och utveckla arbetet med insamling av hushållsavfall från cirka 80 000 invånare i tre av våra ägarkommuner, Lomma, Svedala och Kävlinge. Det är en spännande tjänst som passar dig som triggas av att se till att daglig insamlingsverksamhet fungerar parallellt med det förändringsarbete som den kommunala avfallsbranschen står inför. Du kommer också att möta arbetsuppgifter som är riktade till alla våra ägarkommuner. 

 

• Du kommer att ha kontakt med kunder, entreprenörer och leverantörer, men även många interna kontaktytor som stöd i ditt arbete. Om du har erfarenhet från en liknande roll, exempelvis inom kommunal avfallsverksamhet, så har du helt rätt profil.

 

 

Varför arbeta på Sysav?

Vår vision är vår ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Att bidra till detta är något du skriver under på när du börjar arbeta här. Då lovar vi att vara en så bra arbetsgivare för dig som vi bara kan. På Sysav får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras.

 

Ditt team

Välkommen till ett team som drivs av att leverera mervärde till våra ägarkommuner och deras invånare, i syfte att nå uppsatta mål och vision. En stark värdegrund och en positiv företagskultur är en självklarhet att eftersträva i vårt arbete.

 

Din roll

I din roll som verksamhetsutvecklare för insamling av hushållsavfall ligger fokus på våra kunder, på uppföljning och kravställning av våra entreprenörers arbete samt på hantering av vårt verksamhetssystem (EDP Future).

 

Baserat på dina erfarenheter och din profil kommer du förutom ansvaret för samordning av avfallsinsamling även att arbeta med olika frågor kopplat alla våra 14 ägarkommuner.

 

För att trivas i rollen är det viktigt att du

• har ett bra eget driv

• gillar problemlösning

• tycker om att samarbeta och möta olika intressenter, t ex entreprenörer, kunder och politiker

• har ett inkluderande förhållningssätt

• gillar att ta ansvar för att uppnå resultat och bidra till att vi når våra mål

 

Viktiga erfarenheter

• Högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet

• Arbetsuppgifter relaterade till verksamhetsområdet

• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och goda kunskaper i Ms Office

• Körkort B

 

Meriterande

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll i kommun eller kommunalt bolag. Erfarenhet av arbete i verksamhetssystem för avfallshantering och kunders avfallstjänster. Goda kunskaper i Excel i syfte att arbeta med analys och statistik.

 

Om ansökan

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är 2020-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

 

Ort

Malmö

 

Mer information

I den här rekryteringen samarbetar Sysav med Randstad. Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se vid eventuella frågor gällande rekryteringsprocessen. Ansökan görs via Randstads hemsida www.randstad.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från SYSAV

Alla jobb hos SYSAV

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare för insamling av hushållsavfall